Такого від династії Сумських не чекали: донька Ольги Сумської Тоня Паперна живе в росії і не збирається назад

Дочка Ольги Сумської, Тоня Паперна, на початку війни вразила всіх своїм мовчанням, але ще більше здивувала мережу тим, що активно почала показувати своє життя в рф.

Ольга Сумська з початку війни пережила непрості випробування долі. Наприкінці лютого не стало її мами, а після драматичного прощання з ненькою під звуки сирен та вибухів, у життя акторки прийшло нове лихо: зірка опинилася у центрі уваги через свою старшу дочку Тоню Паперну, яка проживає у росії.

Справа в тому, що дитина Євгена та Ольги ще задовго до війни виїхала в рф, вийшла там заміж і народила своїм знаменитим батькам онуків. Раніше популярна жінка приїздила в Україну, востаннє була у Києві у 2021-му році, коли вітала покійну бабусю з Днем народження. Та під час війни вона не сказала ні слова про окупацію своєї Батьківщини та навіть не виказала співчуття своїм землякам.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна живе в росії і не збирається назад

Поки Сумська в інфопросторі віддувалася за Тоню, вона тим часом перестала взагалі робити публікації у мережі, але згодом, коли тема її мовчання стала менш актуальною, акторка повернулася в Інстаграм та почала показувати своє справжнє життя.

Втім, свою сторінку пані Паперна приховала від користувачів з України. Якщо перейти на її акаунт з території нашої країни, то фотографій видно не буде. Та варто лише хоча б в браузері змінити державу — одразу профіль стає доступним. А там не тільки бомондне життя з ресторанами і фотосесіями, а й заморський відпочинок серед пальм.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна живе в росії і не збирається назад

Їздила на моря Антоніна у березні. До речі, свої дописи знаменитість не підписує, а також обмежує коментарі. Загалом всі її світлини неможливо прокоментувати. Ймовірно так хоче уберегти свої фото зірка від негативу.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна живе в росії і не збирається назад

Нагадаємо, що Ольга Сумська досі лишається в Україні, працюючи над своєю творчою кар’єрою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини