Ольга Мартиновська показала досягнення своєї маленької доньки: Ярославський буде в захваті

Ольга Мартиновська не лише справедлива суддя проєкту "МастерШеф", але й любляча мама своєї маленької донечки, яка вже робить свої перші досягнення.

Ольга Мартиновська – переможниця одного з сезонів проєкту “МастерШеф”, якій вдалося здійснити мрію кожного учасника і стати суддею відомого проєкту разом з Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським. Відомо, що жінка продовжує підтримувати Україну і разом з Ярославським вони стали не лише найкращими друзями, але й створили власні благодійні вечорниці, під час яких вони збирають гроші на потреби наших військових. До слова, це дуже влада та крута ідея, як зазначають прихильники.

Зараз Ольга розповіла, що вона вирушає на роботу в Ніццу, разом зі своєю маленькою донькою Вірою. Про це зірка кулінарії розповіла в одній із соціальних мереж та не втратила можливості похвалитися першими досягненнями своєї доньки. Мартиновська зізналася, що Віра вже самостійно читає свою улюблену книжку “Старого лева” і це дуже надихає її, як маму, робити нові звершення.

Ольга Мартиновська похизувалася своєю донькою
Ольга Мартиновська похизувалася своєю донькою

“Чому, коли твоя дитина просто читає казочку, тобі здається, що вона найгеніальніша серед всіх?”, – здивовано запитала Ольга у своїх прихильників.

Мартиновська запитала, чи буває таке в її підписників, додавши, що це стосується не лише книжок, але й спорту. Коли дитина грає в теніс, або просто в першого разу влучає по м’ячику – то в голові вже думки про те, що це майбутній олімпійський чемпіон.

На фото маленька красуня сидить в літаку та читає книжку з стильними колосками, що прикрашені трендовими кільцями та милій синій кофтинці з високою горловиною. На фоні можна побачити ще одну книжку, яку, ймовірно, маленька Віра буде читати наступною.

Мартиновська показала перші досягнення доньки
Мартиновська показала перші досягнення доньки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини