Марічка Падалко показала єдиного сина від Соболєва: 16-річний хлопець вродливий і кмітливий не по роках (ФОТО)

Популярна дикторка новин, Марічка Падалко, показала, яким красенем виріс її первісток, син від Єгора Соболєва. Дізнайтеся, як виглядає 16-річний хлопець.

Зірка новинних ефірів та улюблениця всієї України, Марічка Падалко, виховує трійко діток. Ведуча обожнює своїх донечок і синочка, яких народила від коханого чоловіка, Єгора Соболєва.

Її первістка звати Михайло і довгоочікуваного хлопчика знаменитість привела у світ у вельми свідомому віці, у 31. До появи цього карапуза у неї не було дітей. Згодом кумирка мільйонів буде згадувати, що були часи, коли вона припускала, що не створена для материнства. Втім, доля розпорядилася інакше.

Зараз її син — дорослий юнак, який відзначив своє 16-річчя. Популярна ненька показала, яке свято влаштувала своїй дитині. Все пройшло у затишній домашній атмосфері. Вітали іменинника родинним колом, але без батька, який зараз захищає Україну на передовій.

Марічка Падалко показала єдиного сина від Соболєва

Також команді сайту “Добрі новини” вдалося знайти профіль Михайла в Інстаграмі. Там не так багато публікацій і більша частина з них присвячена суспільним подіям. До речі, фото підписує хлопець дуже усвідомлено та намагається складати серйозні тексти.

Вражає також обізнаність підлітка. До одної зі світлин, де демонструється знесення радянського пам’ятника, він додав цитату Юрія Горліса-Горського. Цю постать навряд чи вивчають за шкільною програмою, адже це не просто письменник, а офіцер армії УНР, згадки про яку на довгий час було поховано.

Марічка Падалко показала єдиного сина від Соболєва

Нагадаємо, що у Марічки Падалко та Єгора Соболєва є донечки. Марія на рік молодша від свого братика, а її сестричка тільки починає свою підліткову епоху, адже їй скоро 13. Також у ведучої є пасербиця, дитина обранця від першого шлюбу. Вона вже зовсім доросла дівчина, яка проживає за кордоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини