Святослав Вакарчук терміново виїхав з України: співак пояснив, чому прилетів у країну, де живе Пугачова

Співак Святослав Вакарчук від самого початку війни лишався в Україні, але нещодавно артист повідомив, що полишить Батьківщину та відвідає Ізраїль.

Святослав Вакарчук. Герой цього матеріалу ніколи не стояв осторонь важливих суспільно-громадських подій в Україні. Його бачили на обох Майданах, а з початком війни артист їздив до гарячих точок.

Нещодавно ж співак заявив, що полишає Батьківщину і прямує до Ізраїлю, який ще минулого року облюбували Максим Галкін та Алла Пугачова. Причина такого раптового і термінового від’їзду фронтмена гурту “Океан Ельзи” — дуже проста. Популярний чоловік виступав у Тель-Авіві.

Не сцені артист був, звісно, із жовто-блакитним стягом, а сам концерт став для нього радісною та хвилюючою подією.

“Вчора, вперше після перерви у три місяці, дали концерт. Тель-Авів! Як завжди, круто і як в перший раз — захоплююче! Дякую ізраїльському народу за підтримку!”, — написав Святослав.

І дійсно, такий момент Вакарчук не міг не сприйняти із долею хвилювання та творчого щастя, адже до свого виступу в Ізраїлі, знаменитий чоловік був там, куди не всі професійні військові легко можуть погодитися поїхати.

Фото з Донбасу, а саме Донецької області зараз часто майорять у стрічці новин зірки. Співак раз зазначав у своїй публікації свою рішучість бути поруч із захисниками у цьому небезпечному регіоні.

“Буду їздити сюди стільки, скільки потрібно. До Перемоги!”, — писав виконавець.

Святослав Вакарчук терміново виїхав з України

Нагадаємо, що у Святослава Вакарчука є двійко дітей і таємна дружина. Молодша донечка народилася у буремному 2022-му, а синок прийшов у цей світ на рік раніше. Своїх малюків артист воліє не показувати, але він поділився з прихильниками, які імена дав карапузам: хлопчика назвали, як дідуся, Іваном, а його сестричку — Соломією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини