“Приходила до тями”. Ані Лорак розповіла, як зустріла нового бойфренда: кохання чекало там, де ніхто не шукав

Відома співачка Ані Лорак вперше поділилась з шанувальниками історією знайомства зі своїм новим бойфрендом-іспанцем. Як та де зустрілись зіркові коханці?

Нещодавно відома співачка Ані Лорак приголомшила новиною про те, що почала стосунки. Знаменитість показала шанувальникам свого коханого, який виявився іспанським тарологом і тренером з йоги. Хоча зірка звикла тримати в секреті будь-які подробиці свого особистого життя, вона таки вирішила поділитись з фанатами романтичною розповіддю про те, як зустріла нового бойфренда.

У коментарі для російського медіа Ані Лорак зізналась, що зустріла кохання у такий момент життя, коли навіть не очікувала на щось хороше. За спогадами співачки, коли вони познайомились з Ісааком Віджраку, артистка намагалась знайти себе. З цією метою зірка вирушила на Ібіцу, де й зустріла нового коханого.

Як виглядає новий бойфренд скандально відомої співачки Ані Лорак
Як виглядає новий бойфренд скандально відомої співачки Ані Лорак

Знаменитість розповіла, що її новий коханий свого часу дуже допоміг їй “відшукати баланс” і оговтатись від морально важких подій. До слова, Ані Лорак не зазначила, що саме тоді з нею сталось. Втім, з коментаря артистки для росЗМІ стало зрозуміло, що Ісаак Віджраку дуже їй допоміг.

Ми познайомилися на Ібіці. Це був момент, коли я приходила до тями і взагалі шукала свій баланс. Людина допомагала. Він, можна сказати, мій учитель, натхненник

– розповіла про знайомство з Ісааком Віджраку Ані Лорак.

Ані Лорак розкрила нові подробиці зі свого особистого життя
Ані Лорак розкрила нові подробиці зі свого особистого життя

Нагадаємо, що загалом Ані Лорак дуже мало розповідає про своє особисте життя. Знаменитість воліє мовчати про романтичні події, а також мінімально коментувати, якщо про її стосунки таки стало відомо. Раніше знаменитість була одружена один раз – обранцем зірки став турок Мурат Налчаджиоглу.

В офіційному шлюбі зіркова пара перебувала 10 років, а у цьому союзі Ані Лорак народила доньку Софію. Цьогоріч дівчинка святкуватиме дванадцятий день народження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини