“Беріть мене”: Арсен Мірзоян різко висловився про творчість Олега Винника, якого раніше вважав товаришем

Відомий український музикант висловився про колегу, який свого часу був ведучим на його весіллі. Що Арсен Мірзоян думає про творчість Олега Винника?

Після початку повномасштабної війни про відомого українського співака Олега Винника майже нічого не чутно. Відомо, що наразі знаменитість перебуває за кордоном і, на відміну від своїх колег, не виступає з концертами та рідко комунікує з шанувальниками. Втім, у медіапросторі обговорювати Олега Винника не припинили.

Так, наприклад, нещодавно висловитись про творчість свого колеги та колись товариша, який був ведучим його весілля, вирішив Арсен Мірзоян – співак і чоловік Тоні Матвієнко. У новому випуску YouTube-проєкту Stand Up Battle Club артист невтішно прокоментував пісні Олега Винника, зазначивши, що вони привертають дуже багато жіночої уваги.

Арсен Мірзоян зізнався, що насправді думає про творчість свого колеги Олега Винника
Арсен Мірзоян зізнався, що насправді думає про творчість свого колеги Олега Винника

Так, в ефірі Stand Up Battle Club один з ведучих шоу вирішив поцікавитись у гостя, чи вважає він себе символом краси серед жіночої частини своєї авдиторії. В Арсена Мірзояна запитали, чи відчуває він на собі фанатське кохання жінок, зокрема, на концертах. У відповідь знаменитість зізнався, що він має творчість дещо іншого формату, тому й шанувальниці не думають про нього саме у такому сенсі.

Арсен Мірзоян зауважив, що найімовірніше саме Олег Винник може зіткнутись з подібною увагою до себе зі сторони жіночої авдиторії. Артист зазначив, що у його колеги пісні орієнтовані саме на жінок, тому він і відчував себе ідеалом для гостей свого концерту.

У мене творчість не така, щоб це відчувати. Це, можливо, Олег Винник відчував, бо в нього там і пісні розгорнуті до жінок: “Беріть мене, ось я”

прокоментував Арсен Мірзоян.

Олег Винник давно не виступає з концертами через проблеми зі здоров'ям
Олег Винник давно не виступає з концертами через проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, що Олег Винник переїхав за кордон з метою лікування. Знаменитість нині проходить курс оздоровлення у Німеччині. Попри те, що він не виступає з благодійними концертами, за словами представників його команди, артист займається волонтерською діяльністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини