Сумська пояснила, чому її донька замовчує війну та відвідує московські світські заходи: “Вона передусім мама”

Відома українська актриса Ольга Сумська вкотре спробувала захистити свою доньку, яка досі мовчить про те, що відбувається у її рідній країні. Знаменитість пояснила, чому Тоня Паперна так робить

З початку повномасштабної війни в Україні одна з найвідоміших актрис країни Ольга Сумська підтримує Батьківщину. Зірка продовжує працювати, бере участь в інформаційній війні та причетна до благодійної та волонтерської діяльності. Втім, зіркова донька Ольги Сумьскої від першого шлюбу Тоня Паперна навіть через рік з початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію суверенної держави не висловилась про події в рідній країні.

Так, російська актриса українського походження давно переїхала жити та будувати кар’єру в сусідню країну. Тоді Тоня Паперна заявляла, що хоче бути незалежною від маминого гучного імені – щоб її сприймали як самостійну талановиту актрису. Втім, прагнення сепаруватись від своєї родини призвело до того, що зіркова сім’я опинилась по різні сторони барикад.

Тоня Паперна навіть через рік повномасштабної війни в рідній країні мовчить
Тоня Паперна навіть через рік повномасштабної війни в рідній країні мовчить

Ольга Сумська завжди з сумом відповідає на запитання журналістів про те, чому її донька замовчує війну. Відома українська актриса зізнається, що душею та серцем вона підтримує країну, в якій народилась і виросла. Втім, висловлювати свою громадянську позицію вільно Тоня Паперна не може з міркувань безпеки.

Ті, хто живуть там [у росії – прим. ред.] знають, як важко там щось сказати чи написати… вона [Тоня Паперна – прим. ред.] передусім мама, вона думає про своїх дітей, тому робить все для їхньої безпеки

– пояснила Ольга Сумська в останньому коментарі для телепроєкту “ЖВЛ”.

Відома українська актриса також зізналась, що дуже сподівається, що найближчим часом зможе зустрітись зі своєю донькою. Ольга Сумська зізналась, що вони не бачились вже понад рік.

Ольга Сумська розповіла, чому насправді її донька Тоня Паперна ніяк не реагує на війну в Україні
Ольга Сумська розповіла, чому насправді її донька Тоня Паперна ніяк не реагує на війну в Україні

Нагадаємо, що нещодавно донька відомої української актриси Антоніна Паперна нещодавно відвідала московський світський захід. Знаменитість відвідала прем’єру мультфільму разом з 5-річною донькою Євою та чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини