Чоловіки мрії: як виглядають син і обранець Марічки Падалко, за якими вона як за кам’яною стіною

Марічка Падалко показала свого обранця та підрослого сина в Інстаграм-профілі. Дізнайтеся, як виглядає єдиний чоловік, якому ведуча подарувала дітей, і яким виріс первісток знаменитості.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу тривалий час не мала дітей та вже думала прощатися з ідеєю материнства, вважаючи себе кар’єристкою. Так було допоки вона не зустріла свого чоловіка Єгора Соболєва.

Для кожного у цій парі шлюб був вже другим. Первісток у подружжя з’явився на світ у 2007-му році. Щастю не було меж: народився хлопчик. Згодом родина поповнилася ще на двійко дівчаток.

Як виглядають син і обранець Марічки Падалко

Син зірки “плюсів” росте статним красенем. Нещодавно Марічка показала його День народження у себе у сторіз та відмітила сторінку підлітка в Інстаграмі. І хоч Михайлу Єгоровичу зараз всього 16 років, він вже може вразити кожного своїми текстами під фото, цитуючи українських авторів. Пробує робити публікації юнак на важливі теми для суспільства, як-от демонтаж радянських пам’ятників.

Як виглядають син і обранець Марічки Падалко

Відомий батько хлопця не проходить повз сторінку сина, лишаючи схвальні коментарі.

Сам же Єгор Соболєв нині тільки через мережу може спілкуватися зі своїми дітьми та коханою дружиною, адже він зараз несе службу у гарячих точках країни. Чоловік Падалко пішов служити ще на початку війни, коли ворог прорвався на Київщину. Він звільняв Ірпінь і був одним з перших, хто побачив це напівзруйноване місто.

Як виглядають син і обранець Марічки Падалко

Марічка дуже переживала за обранця і лишалася у Києві, відрядивши своїх дітей разом з батьками на захід України.

Нагадаємо, що у Єгора Соболєва є ще старша дочка від першого шлюбу, на ім’я Аліса. Дівчина вже зовсім доросла та проживає нині за кордоном. Зі своєю популярною мачухою вона у дуже гарних відносинах, хоч і не проживають разом всією родиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини