Не лише красуня: наречена ексчоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала картину, яку сама написала

Наречена колишнього Ані Лорак, виявляється, захоплюється творчістю. Кохана Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала картину, яка написала самостійно

Колишній чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак сьогодні будує стосунки зі своєю новою нареченою. Українська блогерка та візажистка Лілія Реус, виявляється, не лише неймовірна красуня, а й талановита мисткиня. Нещодавно дівчина показала шанувальникам, яку картину створила самостійно. Схоже, тепер результат мистецької роботи Лілії прикрашатиме їхнє з Муратом Налчаджиоглу спільне сімейне гніздечко.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Реус опублікувала відео, на якому показаний процес створення дівчиною картини. Наречена українського підприємця з турецьким корінням прямо перед камерою зробила абстрактну картину, яка тепер прикрашатиме інтер’єр її оселі.

Лілія Реус показала, як створювала незвичайну картину з епоксидної смоли
Лілія Реус показала, як створювала незвичайну картину з епоксидної смоли

Зіркова наречена в описі до нової публікації зазначила, що вирішила поділитись зі своїми шанувальниками частинкою своєї творчості. У коментарях до допису підписники оцінили творіння Лілії Реус та засипали дівчину компліментами. Крім того, один з шанувальників поцікавився, з яких матеріалів наречена Мурата Налчаджиоглу писала картину. Знаменитість зазначила, що для її створення використовувала епоксидну смолу.

До слова, слід зазначити, що під час використання всіх матеріалів для картини Лілія Реус дотримувалась правил безпеки і працювала обережно. Крім того, наречена Мурата Налчаджиоглу у разі потреби одягала рукавички та спеціальну маску, аби захистити органи дихання.

Наречена Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус створила незвичайну картину за допомогою епоксидної смоли
Наречена Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус створила незвичайну картину за допомогою епоксидної смоли

Нагадаємо, що кохана дівчина, з якою колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу планує одружитись займається одразу кількома важливими справами. Основна професія Лілії Реус – візаж. Крім того, знаменитість розвиває особистий блог і, судячи зі світлин в Інстаграмі, допомагає чоловікові на його роботі. Також Лілія Реус виховує доньку від попереднього шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини