“Пішли обоє з дому”: Ектор Хіменес-Браво розповів про батька, з яким ніколи не знав ласки і похвали

"МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів своїм прихильникам, як до нього в дитинстві ставився його батько. За словами чоловіка, дитинство в нього було без любові.

Видатний український кулінар Ектор Хіменес-Браво частенько показував свою маму в Мережі та розповідав, що саме вона привила йому любов до кулінарії. Не дивлячись на такий тісний зв’язок з нею, з батьком в чоловіка стосунки склалися не найкращим чином. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Чоловік опубілкував пост в одній із соціальних мережах і трішки детальніше розповів про його стосунки з батьком. Як виявилося, батько Ектора не славився хорошим ставленням до свого сина та дружини. Чоловік зраджував мамі Хіменеса-Браво та не соромився підіймати руку та неї та самого Ектора.

Ектор розповів про складне дитинство

Як розповів кулінар, його батько міг підняти руку на сина з будь-якої причини та за саму маленьку провину. Крім цього, чоловік жив на три сім’ї та вів не дуже пристойний образ життя. Крапку в їхніх стосунках поставило рішення майбутнього кулінара присвятити своє життя саме цій професії. Батько сказав, що не буде підтримувати свого сина в такій діяльності і виступив проти цього. В той день Ектор покинув рідну домівку на зустріч своїм мріям.

Ектор зізнався, що в нього були погані стосунки з батьком

Вже на старості років, його батько захотів відновити стосунки з сином, але було пізно. Ектор зізнається, що його тато зробив такий крок не з доброти душевної, а через те, що йому вже нікуди було йти. В нього не було ніяких заощаджень, не було рідних людей, які могли попіклуватися про нього. Єдино людиною, яка погодилася доглянути за старим, стала мама Ектора.

“Ми стали чужими людьми. Де б він зараз не був, нехай спочиває з миром”, – додає кулінар.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини