“Бачив один раз за рік”: Володимир Остапчук розповів, чи спілкується з дітьми, яких забрала колишня дружина

Розлучення Володимира Остапчука з першою дружиною було доволі скандальним та складним. Мало того, жінка забрала від нього дітей та переїхала до іншої країни.

Перший шлюб для Володимира Остапчука закінчився великим скандалом. Його колишня дружина Олена Войченко розпускала чутки про чоловіка та звинувачувала його в поганому ставленні до дітей. До слова, в пари двоє діток – донька Емілія та син Еван. Зараз колишня дружина разом з дітьми перебуває в Канаді.

Після того, як його шлюб з другою дружиною Христиною Горняк тріснув по швах, чоловік перестав показувати всі подробиці зі свого особистого життя, але залюбки відповідає на запитання прихильників, які їх цікавлять. Цього разу підписники телеведучого запитали, чи витримує Володимир таку сильну розлуку з дітьми та чи буде він їх бачити.

“Як і всі батьки, сумую сильно, але мені за рік пощастило побачити їх один раз вживу”, – розповідає чоловік.

Володимир Остапчук розповів про розлуку з дітьми
Володимир Остапчук розповів про розлуку з дітьми

Пів року тому Володимир побачився зі своїми дітьми. Чоловік літав в Торонто в рамках благодійності і мав можливість побачитися з малечею. Тоді Володимир показував, як вони гарно провели час на озері так як швидко його діти встигли підрости та стати більш самостійними з моменту останньої зустрічі.

До речі, перед цією зустріччю, Володимир бачився з дітьми лише тоді, коли його дружила покидала територію України. Телеведучий обійняв своїх дітей та попрощався з ними, а його колишня дружина після цього заблокувала його в кожній із соціальних мереж. На дзвінки не відповідала, а лише писала СМС, що в нього немає жодного права бачитися з дітьми. Схоже, що Олена перестала бути такою категоричною та вже зовсім не проти спілкування чоловіка з рідними дітьми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини