Настя Каменських дала зрозуміти, що з Потапом не буде розлучатися: поп-діва показала спільне фото з репером

Популярна співачка Настя Каменських тривалий час не робила публікацій разом зі своїм чоловіком Потапом і в інтерв'ю натякала, що в їхніх стосунках ніхто нікого не тримає. Вперше за довгий час зірка довела зворотнє.

Настя Каменських і Потап вже давно разом. Спершу у 2006-му році сформувався сценічний дует, який здобув шалену популярність, а згодом у 2019-му робочі стосунки перерости у романтичні та закріпилися шлюбом.

Після пишного весілля, присяг під весільною аркою, ніхто і не міг подумати, що настане момент, коли всі будуть пліткувати про розлучення зірок. Минулого року стали активно з’являтися чутки про те, що співачка полишила свого обранця.

Настя Каменських вперше звернулась до Потапа
Настя Каменських дала зрозуміти, що з Потапом не буде розлучатися

Приводом для цього стали світлини, а вірніше їхня відсутність в Інстаграм-профілі поп-діви, яка раніше не упускала можливості показати своє дозвілля та роботу з репером. Підігрівалися плітки і тим, що в інтерв’ю Анастасія висловлювалася стосовно свого шлюбу та говорила, що у її родині поважається особистий простір.

Подейкували, що співачка пішла від обранця, адже ніякого підтвердження того, що знаменитості разом — не було. Їх перестали помічати разом на світських заходах, і навіть до сімейного свята Різдва не Каменських не дала і натяку, що все добре.

Втім, нещодавно поп-діва сама проявила ініціативу та показала коханого у сторіз.

Настя Каменських дала зрозуміти, що з Потапом не буде розлучатися

Цікаво, що сам Потап не переставав зізнаватися своїх милій у почуттях і публікувати її світлини. Не оминув своєю увагою Настю він на 8 березня. Та якщо співачка ще давала коментарі з приводу відносин, то її чоловік зосередився на творчій діяльності й не обмовився словом щодо сердечних справ.

Нагадаємо, що для Каменських шлюб з Потапом був першим у житті, а для обранця поп-діви — другим. З колишньою дружиною, Іриною Горовою він виховує сина-підлітка Андрія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини