“Радіє, як буддисти”: Мірзоян прокоментував свої стосунки з Ніною Матвієнко, яка забороняє називати себе тещею

Відомий український музикант відносно давно одружений зі співачкою Тонею Матвієнко. Арсен Мірзоян розповів про стосунки з тещею, поки дружина перебувала за кордоном

Відомий український музикант Арсен Мірзоян одружений з популярною співачкою та донькою легендарної Ніни Матвієнко. Після початку повномасштабної війни Антоніна Матвієнко виїхала за кордон. Знаменитість довгий час жила разом з молодшою донькою у Великобританії.

Тим часом Ніна Митрофанівна вирішила залишатись в Україні. Разом зі своїм тестем зірка української естради мешкала в рідній країні. Нещодавно Арсен Мірязоян, чоловік Антоніни Матвієнко, вкотре прокоментував свої стосунки з тещею.

Арсен Мірзоян зізнався, які у нього стосунки з мамою дружини Ніною Матвієнко
Арсен Мірзоян зізнався, які у нього стосунки з мамою дружини Ніною Матвієнко

Так, у новому випуску популярного YouTube-проєкту Stand Up Battle Club Арсен Мірзоян відповів на запитання, чи відрізняється його теща від загальноприйнятих норм і стереотипів. Ведучий гумористичного шоу поцікавився, чи є у його родині така практика, коли теща буквально муштрує чоловіка своєї доньки. Арсен Мірзоян зазначив, що у їхній сім’ї такого немає.

Чоловік Антоніни Матвієнко зізнався, що він вважає Ніну Митрофанівну дуже мудрою жінкою, адже попри всі стереотипи про взаємини тестя та тещі, їхні стосунки дуже відрізняються. Арсен Мірзоян наголосив, що його теща вміє радіти за близьких людей.

Вона мудра жінка. Багато чого бачила в цьому житті. Якщо все добре – вона просто радіє. Як буддисти

– прокоментував чоловік Антоніни Матвієнко, доньки відомої української співачки.

Крім того, зазначив артист, між ними час від часу виникають побутові сварки, втім він воліє залишати подробиці непорозумінь у межах дому – з товаришами та друзями чоловік відомої української співачки Арсен Мірзоян ніколи не обговорює подробиці домашніх конфліктів.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян детальніше розповів про стосунки зі своєю тещею
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян детальніше розповів про стосунки зі своєю тещею

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Ніна Митрофанівна забороняє своєму тестю називати себе тещею. Про це відомий український музикант розповів в ефірі Stand Up Battle Club. Арсен Мірзоян зізнався, що артистка давно встановила вдома правила – її не можна називати тещею. Натомість чоловік Тоні Матвієнко називає її мамою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини