Після розлучень забрали дітей собі: Ані Лорак, Ірина Білик, Ксенія Мішина, Ольга Сумська, Наталія Мосейчук

Вони — популярні зірки, які віртуозно змогли поєднати кар'єру та материнство. Дізнайтеся, як вдається знаменитим матерям-одиначкам виховувати своїх діток

Ці зіркові матусі можуть надихнути кожного своєю силою та незламністю. Розлучення торкнулося кожної з цих знаменитостей, але селебріті не опустили руки і взялися з новими силами за роботу і виховання дітей.

Ірина Білик двічі була у ситуації, коли потрібно було розривати шлюб. Старший син зростав поки мама активно будувала свою кар’єру співачки, а молодшому зараз дістається вся увага, адже зірка змістила фокус своїх пріоритетів.

Після розлучень забрали дітей собі: Ірина Білик з сином

А ось Ані Лорак попри все вдається залучати до виховання і свого чоловіка Мурата. Поп-діва, як відомо, виїхала у Європу, де і дала змогу екс-коханому побачитися з дочкою Софією. До 2022-го колишній зірки також мав змогу спілкуватися та проводити час з дитиною.

Доньку Ані Лорак критикують за зовнішність
Після розлучень забрали дітей собі: Ані Лорак

Ксенія Мішина і Наталія Мосейчук — навпаки не згадували обранців від яких народили малюків. Акторка навіть не згадувала імені батька свого сина Платона та категорично заявляла, що хлопчик зможе з татом побачитися тільки після 18 років. Головна залізна леді “плюсів” також відправила у забуття колишнього, якому подарувала первістка. Втім, її нинішній обранець дуже добре поставився до пасинка та виховував його, як рідного.

Ксенія Мішина показала, як її син збирається до школи
Після розлучень забрали дітей собі: Ксенія Мішина

Пощастило з вітчимом і Тоні Паперній, дочці Ольги Сумської. Її зіркова мама розлучилася з Євгеном Паперним, коли дівчинка була зовсім крихітна. Втім, Віталій Борисюк дуже добре поставився до малечі. Неможливо знайти жодного коментаря, який би підтверджував, що стосунки у цій родині були негарними.

Особисте життя доньки Ольги Сумської Тоні Паперної
Після розлучень забрали дітей собі: Ольга Сумська

Нагадаємо, що сестра Ольги, Наталія, теж виховувала дочку разом з її вітчимом Анатолієм Хостікоєвим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини