Телеведуча Лілія Ребрик показала прогулянку з доньками: 10-річна Діана вже робить собі марафет

Телеведуча Лілія Ребрик показала прихильникам в Мережі, як проводить час зі своїми доньками. Можна помітити, що старша донька Діана в свої 10 років наносить макіяж.

Українська телеведуча та хороша акторка Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким є справжнім прикладом ідеальної подружньої пари. Разом подружжя вже 11 років, вони спільно виховують двох прекрасних донечок: старша Діана, якій вже 10 років та молодша Поліна, якій лише 4 рочки. Відомі батьки люблять проводити час зі своїми дітьми та не забувають показати своє дозвілля прихильникам у соціальних мережах.

Цього разу Лілія поділилася кадрами зі спільної прогулянки з доньками. Дівчаче сімейство вирушило до одного з кафе в столиці України, щоб поласувати смачними десертами. Телеведуча поділилася кумедним фото молодшої доньки Поліни, яка чекає на свій шоколадний десерт.

“Найвибагливіший клієнт”, – написала зірка.

Лілія Ребрик показала, як гуляє з доньками
Лілія Ребрик показала, як гуляє з доньками

На іншому фото для знімку позує старша донька Діана. Перед виходом дівчинка зробила собі макіяж блискучими тінями та залюбюки показує свої очі перед камерою, щоб зіркова мама змогла похизуватися вміннями 10-річної малечі.

Лілія Ребрик замилувала фото зі своїми доньками
Лілія Ребрик замилувала фото зі своїми доньками

До слова, старша донька подружжя Ребрик та Дикого робить значні успіхи. Дівчинка вже встигла знятися в серіалі, а також актично займається танцями, отримує призові місця. Ребрик надзвичайно пишається великими досягненнями ще не дуже дорослої доньки і підтримує її в будь-яких починаннях. Про це зіркова мама розповіла в одному зі своїх інтерв’ю.

“Вона досить активно знімається та робить це непогано. З останнього, вона знімалася в одному з епізодів серіалу “Дитячий охоронець”, для каналу “Україна”, – з гордістю розповідає телеведуча Лілія Ребрик.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини