“Чекаю в під’їзді вже 20 хвилин”: дружина Віктора Павліка розповіла, як таксист зіпсував їй день

Зіркова дружина не менш зіркового чоловіка Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла прихильникам, як таксі зіпсувало їй день з самого його початку.

Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде соціальні мережі та ділиться з прихильниками подробицями зі свого особистого життя. Крім кумедних ситуацій зі своїм чоловіком, дівчина висвітлює свої проблеми, або незрозумілі ситуації, з якими їй доводиться зустрічатися в реальному житті.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що трапилося з Катериною Репяховою цього разу, адже дівчина розповіла, що їй з самого ранку зіпсували настрій. Справа в тому, що в Катерини був важливий день і вона дуже поспішала по роботі, саме тому вирішила скористатись послугами однієї з найпопулярніший служб таксі в Україні.

Катерина Репяхова розповіла, як таксі зіпсувало їй настрій
Катерина Репяхова розповіла, як таксі зіпсувало їй настрій

Спочатку, дівчина не могла тривалий час знайти авто для поїздки, в додатку на телефоні було написано, що зараз вільних автомобілів немає, тому потрібно зачекати, поки хтось  з водіїв закінчить попереднє замовлення та зможе виїхати за нею. В такому очікуванні зіркова дизайнерка провела 20 хвилин у під’їзді.

“Я в шоці… Я чекаю таксі в під’їзді вже 20 хвилин”, – розповідає Катерина.

Після цього, Репяхова зізналася, що вона вже не хотіла нікуди їхати, бо вона запізнювалась на 20 хвилин, а зал в неї був лише на одну годину. Проте, в останню хвилину її роздумів прийшло повідомлення на телефон, що водій вже прийняв замовлення і буде за 2 хвилини. Дівчина зраділа цій новині, але щастя тривало не довго. В підсумку, водій приїхав аж за 15 хвилин.

Катерина Репяхова розповіла, хто зіпсував їй настрій
Катерина Репяхова розповіла, хто зіпсував їй настрій

Катерина запитала у водія, чи їде він, бо геолокація показувала, що він вже на місці. Водій, в свою чергу, повідомив, що він зупинився, щоб підкачати колесо. В підсумку, Катерина сильно запізнилася і провела зйомку за 30 хвилин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини