22-річна дружина Володимира Остапчука зізналась, скільки важить насправді: шоумен одружився з Дюймовочкою

Майже одразу після розлучення з другою дружиною відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук почав стосунки з молодою дівчиною. Нещодавно вона зізналась, скільки важить

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук двічі перебував в офіційному шлюбі. Втім, після розлучення з другою дружиною, Христиною Горняк, знаменитість не так охоче коментує особисте життя. Разом з тим, шанувальникам вистачало зіставити наявні факти, аби з’ясувати, що Остапчук, найімовірніше, одружився втретє. Нагадаємо, раніше ми вже писали про чутки щодо третього шлюбу відомого українського ведучого.

Інтерес публіки до нової дівчини Володимира Остапчука, Катерини Полтавської, сьогодні особливо високий. Хоча зіркова пара не коментує офіційно свій роман, останні новини про їхні стосунки можна дізнатись саме у блозі 22-річної коханої Остапчука в Інстаграмі. Крім цього, дівчина часто розповідає й деталі свого життя.

Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська нещодавно зізналась, скільки важить
Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська нещодавно зізналась, скільки важить

Нещодавно дівчина вирішила влаштувати на своїй сторінці рубрику “запитання-відповідь”, а один з підписників поцікавився параметрами знаменитості. Катерина Полтавська приховувати не стала й чесно розповіла про свою вагу та зріст. До відповіді зіркова дівчина додала своє фото у комплекті білизни, який, до слова, їй подарував Володимир Остапчук.

Нова дівчина українського шоумена зізналась, що її зріст складає 168 сантиметрів. Важить вона при цьому 58 кілограмів. Слід зазначити, що раніше Катерина Полтавська зізнавалась, що дуже любить смачно поїсти, а компенсує калорійну їжу заняттями у тренажерному залі.

Нова дівчина Володимира Остапчука назвала параметри своєї фігури
Нова дівчина Володимира Остапчука назвала параметри своєї фігури

Шанувальники також поцікавились у блогерки, чи дотримується вона якихось дієт. У відповідь знаменитість зазначила, що в ефективність дієт не вірить, адже для підтримання стрункості фігури потрібно не лише схуднути за допомогою обмежень раціону, а постійно харчуватись правильно і багато рухатись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини