“Треба було припинити спілкування”: Саша Мудра з Холостяка-12 розповіла, як Топольський її неприємно вразив

Фіналістка популярного реаліті-шоу про кохання "Холостяк-12" Мудра пригадала ситуацію, коли Топольський дещо розчарував її. Коли дівчина зрозуміла, що слід припинити з ним спілкування?

Новий сезон популярного в Україні реаліті-шоу про кохання “Холостяк” отримав нереальні рейтинги та став одним з найобговорюваніших подій в українському шоубізнесі за останній рік. Хоча з реального завершення знімання проєкту пройшло дуже багато часу, фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра зізналась, що отримує чимало запитань про свої стосунки з Алексом Топольським, головним героєм крайнього сезону шоу.

Дівчина зауважила, що вона дещо втомилась від того, що підписники постійно цікавляться її взаєминами з Алексом, тому вирішила нарешті розставити всі крапки над “і”. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Саша Мудра зазначила, що пройшла всі стадії прийняття.

Саша Мудра зізналась, після чого слід було завершувати спілкування з Алексом Топольським
Саша Мудра зізналась, після чого слід було завершувати спілкування з Алексом Топольським

Саша Мудра зазначила, що за останній рік вона встигла пройти всі стадії прийняття того факту, що вони з Топольським не можуть бути парою. Спершу дівчина не розуміла, чому чоловік обрав Катерину Лозовицьку, потім була злість і торг, а потім – смуток і депресія. Втім, останній етап розчинився в переживаннях стосовно початку повномасштабної війни в Україні.

Крім того, Саша Мудра пригадала, що була розчарована неналежним ставленням Топольського до себе. Дівчина зазначила, що слід було завершити спілкування з чоловіком після його занадто прямолінійного запрошення на Балі. Мудру не влаштував той факт, що чоловік навіть не запитав у неї, як вона.

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра розповіла про неприємні пропозиції від Алекса Топольського
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра розповіла про неприємні пропозиції від Алекса Топольського

Слід зазначити, що ця ситуація – не єдиний випадок, коли Саша Мудра не зрозуміла Алекса. Нагадаємо, що раніше дівчина вже розповідала, як заблокувала чоловіка в усіх соціальних мережах. Таке рішення Саша прийняла, адже чоловік після трансляції на телебаченні фінального випуску реаліті записав дівчині неадекватне, за її словами, голосове повідомлення.

Саша Мудра в інтерв’ю для Аліни Доротюк зізналась, що тоді Алекс Топольський сказав їй, що вона поводила себе огидно в будинку, де жили всі учасниці проєкту. Крім того, чоловік зазначив, що не розуміє, навіщо “тримав” її в шоу до останнього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини