Марічка Падалко публічно присоромила Наташу Корольову за концерт з піонерами: “Перебування на двох стільцях”

Популярна ведуча Марічка Падалко щоденно робить підбірку новин сьогодення на своїй сторінці в Інстаграмі. Нещодавно зірка показала, чим займається співачка Наташа Корольова, яка родом з Києва.

Ведуча Марічка Падалко з початком війни майже перестала публікувати фото зі свого життя. Її сторінка в Інстаграмі перетворилася на інформаційний майданчик, де з’являлося головне про війну. Втім, поміж іншого зірка згадує і представників шоу-бізнесу, які можуть здивувати своєю поведінкою кожного.

Так нещодавно у стрічці дикторки з’явилися кадри з концерту на якому натхненна Наташа Корольова у радянських декораціях та разом з рядженими у піонерів танцюристів, співає про символ юності.

“Киянка Наташа Корольова нарешті визначилася — рік перебування “на двох стільцях” закінчився концертом до власного 50-річчя в москві в дусі російської пропаганди”, — саме так прокоментувала виступ виконавиці Марічка.

Марічка Падалко публічно присоромила Наташу Корольову

Ведуча підкреслила, що співачка походить з України. Цікаво, що її сторінка в Інстаграмі прихована від колишніх співгромадян. Сама артистка майже рік не висловлювалася стосовно війни росії проти її Батьківщини. Натомість чоловік зірки, Тарзан, думок не приховував та навіть звертався до Зеленського.

Проте, мати Корольової, Людмила Поривай чітко заявила, що любить свою рідну землю та дуже переживає через те, який морок було тут влаштовано росіянами.

Відомо, що ненька Наташі проживає за кордоном, але це не впливає на її погляди. Після нападу рф, вона почала робити публікації рідною мовою, а також показала, як у жовто-блакитному наряді ходила на концерт українських виконавців.

Нагадаємо, що сама Марічка Падалко лишилася у Києві, лише відправивши дітей на захід України. Її чоловік нині захищає Батьківщину на передовій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини