Ступка офіційно розлучився з Логуновою: чому пара тягнула з рішенням рік і як вдалось оформити документи у США

Про розставання відомого українського актора з його дружиною, блогеркою з Білорусі, стало відомо ще минулого року. Тепер зіркова пара офіційно оформила розлучення

Представник відомої української династії акторів Дмитро Ступка нещодавно офіційно розлучився зі своєю дружиною Поліною Логуновою. Новину повідомив батько знаменитості. Остап Ступка розповів про офіційне розірвання шлюбу в ефірі популярного українського ранкового шоу “Сніданок з 1+1”. За словами знаменитості, він передав документи своєму синові, який сьогодні перебуває у Сполучених Штатах Америки.

Остап Ступка зізнався, що переслав своєму синові через океан офіційну постанову про розлучення, а також переказав йому вітання з завершенням стосунків. До слова, Дмитро Ступка ще не коментував своє офіційне розлучення з Поліною Логуновою, проте раніше він вже розповідав про те, як саме вони планують розбиратись з бюрократичними нюансами.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова нині офіційно розлученні
Дмитро Ступка та Поліна Логунова нині офіційно розлученні

У травні 2022 року відомий український актор вже наголошував, що процес відбуватиметься дистанційно, оскільки вони не можуть оформити розлучення у США. Річ у тім, що Дмитро Ступка, як і їхня спільна донька Богдана, мають українське громадянство. Ба більш, Поліна Логунова, громадянка Республіки Білорусь, має посвідку на проживання на території України, оскільки ексчоловік блогерки зробив їй прописку в домі своєї бабусі.

З цих причин зіркова пара й “тягнула” процес розірвання шлюбу, оскільки все виявилось не так просто, як могло здаватись. Можна припустити, що вирішувати всі питання, пов’язані з документацією, в Україні Дмитру Ступці допомагав його батько Остап.

Остап Ступка повідомив, що його син Дмитро офіційно розлучився з дружиною
Остап Ступка повідомив, що його син Дмитро офіційно розлучився з дружиною

Нагадаємо, що відомий український актор Дмитро Ступка одружився зі своєю колишньою коханою у березні 2016 року. Вже за рік, у квітні 2017, з’явилась на світ їхня спільна донька Богдана. У лютому 2021 року Поліна Логунова вперше припустила, що може розлучитись зі своїм чоловіком. Дмитро Ступка, своєю чергою, наголосив, що причиною розставання найімовірніше стане той факт, що його дружина вважає, що її “мають кружляти, і щоб вона нічого не робила”. Офіційно про розставання стало відомо 7 квітня 2022 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини