Алла Мазур не вийде ефір ТСН: ведуча повідомила сумну новину про свого батька. Всі подробиці

Алла Мазур звично виходить в ефір телеканалу "1+1" понад 20 років, але чи не вперше за довгий час ведуча повідомила про те, що перед камерами найближчим часом не з'явиться.

Алла Мазур пережила чимало випробувань у житті: лікування хіміотерапією, втрата волосся, похорон мами. Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що зірці довелося проститися з рідною людиною після боротьби з онкологією.

Для дикторки це була чимала втрата, адже, зі слів знаменитості можна зрозуміти, що вони були дуже близькі. Ведуча розповідала: тривалий час відчувала присутність неньки, подумки розмовляла з нею, а ще їй здавалося, що ненька поруч.

Алла Мазур довела, що молодість у 57 триває
Алла Мазур не вийде ефір ТСН

Та зараз у сім’ї Мазур нова сумна подія: занедужав тато. Схоже, все дуже серйозно, адже зірка повідомила у мережі, що через це не вийде в ефір ТСН-тижня:

“Тата забрали в лікарню… Друзі, тому не зможу завтра бути в ефірі ТСН-тижня з вами. Молимося з братом за здоров’я батька. Вдячна усім за підтримку”, — поділилася почуттями з прихильниками.

Алла Мазур не вийде ефір ТСН

Чимало підписників виловили слова співчуття Аллі, побажавши сил та  Божого благословення немолодому чоловікові. Також зичили наснаги самій селебріті.

Ведуча небагато розповідала про свого тата. Відомо, що Григорій Мазур займався медициною та працював стоматологом. Колись зірка згадувала, що з оглядами він приходив до її школи, з чим був пов’язаний кумедний факт: дикторка, коли була школяркою хвалилася однокласникам, що їй у кабінеті “зубника” боятися нема чого, адже батько працює у цій сфері. Втім, прямо у навчальному закладі їй видалили молочний зуб при друзях.

Будемо слідкувати за новинами з життя Алли Мазур та побажаємо її татові найшвидшого одужання, а ведучій сердечного спокою!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини