Андрій Джеджула прокоментував складні стосунки з сином від Санти Дімопулос: “Просто поржали”

Відомий український телеведучий прокоментував стосунки зі своїм сином від Санти Дімопулос. Мережею почали ширитися чутки, що батько відмовився від власного сина.

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація про те, що актор та телеведучий Андрій Джеджула не спілкується зі своїм сином від Санти Дімопулос через різні політичні погляди. Однак, тут сталася помилка і медіа не правильно зрозуміли його слова. Насправді, чоловік підтримує доволі тісний зв’язок зі своїм 14-річний сином Даніелем.

Джеджула попросив засоби масової інформації ретельніше перевіряти інформацію, яку вони знаходять. Чоловік зізнався, що ця ситуація його насмішила і вони обговорили це зі своїм сином.

“Я з сином спілкуюся, все добре. В нас немає ніяких суперечок, ми добре ладимо. Він, як і його батько, справжній патріот. З сином з цієї ситуації ми просто поржали”, – написав телеведучий.

Андрій Джеджула спростував чутки про спілкування з сином
Андрій Джеджула спростував чутки про спілкування з сином

Відомо, що колишня дружина Андрія Джеджули з початком повномасштабного вторгення покинула територію України забравши з собою спільного з чоловіком сина. Раніше, телеведучий розповідав про те, що йому складно говорити про його стосунки з сином на відстані і спілкування з ним дається йому теж доволі скадно.

Проте, деякі з прихильників вважають, що чоловік трішки лукавить та щось приховує, але ніяких коментарів з цього приводу Андрій Джеджула більше не давав. Раніше чоловік розповідав, що дуже сумує за своєю маленькою донечкою, яку він теж не бачить через повномасштабне вторгення. Андрію дуже нестерпно жити в Україні самому, поки його рідні знаходяться за кордоном, але він розуміє, що вони точно в безпеці і для них там буде значно краще, ніж постійно чути звуки вибухів, сирени і повітряної тривоги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини