40-кілограмовий подарунок: Даша Астаф’єва похизувалася в Мережі сюрпризом від коханого

Українська співачка та артистка Даша Астаф'єва похизувалася прихильникам в Мережі 40-кілограмовим подарунком від коханого. Прихильники вражені.

Українська співачка та волонтерка Даша Астаф’єва продовжує активно вести свої соціальні мережі. Зірка розповідає про свої досягнення за час волонтерства, створення нових проєктів та подробиці зі свого особистого життя. Про зустріч з нею мріє багато чоловіків, але серце однієї з найкращих жінок України вже зайняте.

Даша Астаф’єва показала своїм прихильникам, який подарунок зробив їй її новий коханий. Як виявилося, загадковий коханець попросив Дашу вийти на вулицю, щоб показати щось і вона погодилася. Дівчина до останнього навіть не уявляла, що її там чекає.

“Мій: а йди я тобі щось велике покажу. Іду. Виводить мене у двір: товстолобоик. 40 кілограмів”, – розповіла Даша Астаф’єва.

Даша Астаф'єва показала подарунок від свого чоловіка
Даша Астаф’єва показала подарунок від свого чоловіка

Також зірка прикріпила своє фото зі здивованим обличчям. По ній можна помітити, що вона надзвичайно вражена таким подарунком. Прихильники зазначили, що такий подарунок може зробити лише справжній чоловік, тому Даші дуже пощастило.

Даша Астаф'єва показала 40-кілограмовий подарунок
Даша Астаф’єва показала 40-кілограмовий подарунок

Нагадаємо, стосунки Астаф’євої з її загадковим чоловіком почалися під час повномасштабного вторгення. Восени 2021 року вона пережила болюче розставання, але вже через пів року вона завела нові стосунки. Про особистість свого бойфренда дівчина не розповідає, але каже, що він став для неї надзвичайною підтримкою за час повномасштабного вторгення.

Вони разом ходили до укриття, разом переживали і разом підтримують одне одного на постійній основі. Даша зазначає, що саме чоловік дав їй сили на нове життя і вона навчилась по-справжньому розуміти життя в умовах повномаштабного вторгнення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини