“Не можна пропускати”: Ектор Хіменес-Браво розповів про найкреативніше випробування для учасників МастерШефу

Один з найвідоміших кулінарів України колумбійського походження розповів про незвичайне завдання для учасників проєкту "МастерШеф". Чим судді випробовуватимуть кухарів цього разу?

Відомий кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво давно здобув популярність серед української авдиторії. Публіка полюбила знаменитість не лише за його безперечний талант, а й за харизму та людську привабливість. Сьогодні зірка причетний не лише до ресторанного бізнесу, а й до виховання нових талантів.

Ектор Хіменес-Браво є незмінним суддею найвідомішого кулінарного проєкту України “МастерШеф”. Крім того, знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де висвітлює останні новини з шоу та розповідає цікаві історії. Наприклад, нещодавно Ектор Хіменес-Браво поділився з шанувальниками інформацією про те, яким буде наступне завдання для учасників “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво розповів про кулінарний проєкт МастерШеф та завдання на ньому
Ектор Хіменес-Браво розповів про кулінарний проєкт МастерШеф та завдання на ньому

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво поцікавився у підписників, чи пам’ятають вони, як деякий час тому на кухні “МастерШефу” довелось готувати без світла. Виявляється, цього разу команда кулінарного проєкту влаштувала для учасників шоу схоже “українське випробування” – кулінарам треба буде довести, що вони можуть приготувати ідеальну страву навіть в екстремальних умовах.

Пам’ятаєте, як ми без світла та води готували? Сьогодні на учасників знову чекає це “українське випробування”. Таке не можна пропускати

– заохотив до перегляду нового випуску шоу своїх підписників Ектор Хіменес-Браво.

Ектор Хіменес-Браво з МастерШефу розповів, яким буде наступне випробування для кухарів
Ектор Хіменес-Браво з МастерШефу розповів, яким буде наступне випробування для кухарів

Нагадаємо, що наразі на телеканалі “СТБ” транслюється новий сезон популярного українського проєкту. Глядачі кожної суботи з захопленням спостерігають за новими випусками четвертого сезону “МастерШеф. Професіонали”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини