Євген Кошовий показав, як змінився під час роботи в “Кварталі”: стрес та переїдання зробили своє

Зірка "Кварталу-95" Євген Кошовий показав прихильникам, які він змінився під час роботи в комедійному колективі. Актор зізнається, що зазнав сильного стресу.

Зірка “Вечірнього Кварталу” та близький товариш президента Володимира Зеленського Євген Кошовий дуже змінився за час участі в гумористичному колективі. Чоловік частенько отримує повідомлення в свою адресу про те, що він погладшав і став виглядати гірше, ніж декілька років тому. Редакція сайту Добрі новини пропонує пригадати, як чоловік виглядав у своїй найкращій формі.

Євген Кошовий не раз говорив, що він визнає свої зміни. В цьому є багато причин, але він не сильно переймається за свій зовнішній вигляд. Як каже чоловік, його фігура змінилася через сильний стрес на фоні повномасштабного вторгення, тому траплялися неодноразові переїдання, які призвели до того, що він набрав декілька зайвих кілограмів.

Євген Кошовий показав, як набрав зайву вагу
Євген Кошовий показав, як набрав зайву вагу

Віддані прихильники чоловіка не звертають увагу на його зайву вагу. Як кажуть фани Кошового – зайва вага – це не привід переставати любити свого кумира і попередніх якостей чоловік не втратив. Євген продовжує дотепно жартувати, тішити прихильників своєю творчістю і збирати великі зали під час спільних виступів з улюбленим колективом.

Комік додає, що він не любить дотримуватися суворої дієти, в нього через це немає життєвої сили та енергії. В нього погіршується сон і це впливає на його зриви. Чоловік перестає себе контролювати та їсть більше, ніж це потрібно було робити. Саме тому, такий метод схуднення не для нього. Ба більше, Кошовий розповідає, що він любить розслабитися після виступу і випити келих вина або насолодитися віскі з колою, що теж має свій вплив на набір зайвої ваги.

Євген Кошовий зізнається, що стало причиною набору ваги
Євген Кошовий зізнається, що стало причиною набору ваги

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини