“Ці мрії потонули”: Лілія Ребрик зізналась, чи продовжує з Диким будівництво дому, який купили до 24 лютого

Відома українська телеведуча й актриса Лілія Ребрик незадовго до початку повномасштабної війни купила з чоловіком будинок. Що з недобудованою оселею стало тепер, зірка розповіла в Інстаграмі

Лілія Ребрик, відома українська ведуча, давно перебуває у шлюбі з коханим Андрієм Диким. Разом знаменитості виховують спільних дітей, а до початку повномасштабної війни будували плани та мріяли про щасливе майбутнє. 24 лютого перевернуло життя буквально кожного українця, втім зірка впевнена – поки є можливість, потрібно діяти.

Нещодавно знаменитість навідалась на будівельний майданчик, де до початку повномасштабної війни родина Ребрик і Дикого продовжувала ремонт. Сьогодні відома українська телеведуча разом зі своїм чоловіком вагаються, чи слід продовжувати будівництво. Втім, натякнула Лілія Ребрик, найімовірніше вони таки продовжать працювати над “будинком мрії”, як самі його назвали.

Лілія Ребрик навідалась на будівельний майданчик свого дому
Лілія Ребрик навідалась на будівельний майданчик свого дому

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Ребрик поділилась своїми роздумами та почуттями стосовно нерухомості під Києвом. Зірка пригадала, чому саме назвала свій з Андрієм Диким дім “будинком мрії”.

Лілія Ребрик зазначила, що в одному з давніших інтерв’ю вона розповідала про “будинок мрії”. Тепер знаменитість пояснила, чому назвала свій з Диким новий дім саме так. Зірка зізналась, що на момент купівлі вони усвідомлювали, що роботи у “коробці” дуже багато, адже в дім був непридатний для проживання в ньому. Саме велика кількість роботи та потреба робити ремонт мотивувала Ребрик і Дикого, вони розраховували на майбутнє, мріяли, планували.

Втім, продовжила знаменитість, потім почалась повномасштабна війна і всі “мрії потонули”. Зірка зізналась, що наразі вони з коханим чоловіком, як і багато інших українців, не можуть вирішити напевно, чи слід продовжувати будівництво, адже ніколи не знаєш, що буде завтра та чи слід взагалі вкладати гроші у нерухомість, яка, як з’ясувалось, не така надійна інвестиція.

Разом з тим, підсумувала свою щемливу розповідь Ребрик, вона дотримується основного правила: поки живий, потрібно жити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини