“Закохалась в друга свого хлопця”: екс-дружина Володимира Остапчука поділилася подробицями особистого життя

Відома українська блогерка та нотаріусиня ошелешила шанувальників подробицями свого особистого життя. Виявляється, Христина Остапчук не така безгрішна, якою могла здаватись

Колишня дружина відомого українського ведучого й шоумена, крім основної своєї професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Христина Горняк-Остапчук любить комунікувати зі своєю авдиторією та підтримувати з шанувальниками теплі взаємини. Зокрема, знаменитість часто відповідає на запитання, які дуже цікавлять її шанувальників.

Одним з таких виявилось питання про особисте життя та почуття до чоловіків. Один з підписників поцікавився, чи закохувалась колись Христина Горняк-Остапчук у хлопця свого друга. У відповідь знаменитість зізналась, що насправді такого в її житті ніколи не було. Крім того, зірка поділилась своїми думками стосовно подібної ситуації.

Христина Горняк зізналась, чи закохувалась у друга свого хлопця
Христина Горняк зізналась, чи закохувалась у друга свого хлопця

Знаменитість зазначила, що описана ситуація є доволі складною, втім вона завжди ставила для себе на перше місце кохання. Зірка вважає: якщо виникли почуття до іншого, кохання у стосунках з партнером точно немає. Саме тому, зізналась Христина Горняк, вона вважає нечесним продовжувати будувати взаємини з тим, кого більше не кохаєш.

Разом з тим, поділилась блогерка, чи вийде побудувати щасливі стосунки з чоловіком, в якого закохалась у стосунках з іншим, може показати лише час. Христина Горняк-Остапчук також жартома зазначила, що є й інший вихід – забути обох і почати стосунки з кимось взагалі іншим. У підсумку, знаменитість зазначила, що зробити правильний вибір може лише та людина, яка перед ним стоїть. Втім, впевнена колишня дружина Володимира Остапчука, обманювати людей точно не треба.

Христина Горняк розповіла про кохання до друга свого хлопця
Христина Горняк розповіла про кохання до друга свого хлопця

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини