“Ти показав мені інший світ”: Даша Квіткова після розлучення з Добриніним звернулась до іншого чоловіка

Після розлучення зі своїм чоловіком Даша Квіткова не залишається на самоті. Нещодавно знаменитість звернулась до чоловіка, який змінив її життя докорінно

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова наразі самотня. Відносно нещодавно вони з Нікітою Добриніним оголосили про своє розлучення, проте залишились у добрих взаєминах заради маленького чоловіка, який важливий для обох – сина Лева. Знаменитість часто показує дитину у своєму особистому блозі, втім нещодавно опублікувала щемливий допис, який багатьох надихнув поділитись зізнанням у сильній любові до своїх дітей.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова опублікувала серію фотографій, на яких позує разом із сином, якого народила у липні 2021 року. На нових кадрах фотографиня Катерина зі столиці “підловила” найтендітніші моменти комунікації мами та сина. Даша Квіткова зі своїм сином позують на фото у чорно-білих і кольорових відтінках.

Даша Квіткова замилувала фанатів фотографіями зі своїм сином
Даша Квіткова замилувала фанатів фотографіями зі своїм сином

В описі до нової публікації українська блогерка та ексучасниця популярного реаліті-шоу “Холостяк-9” Даша Квіткова не стала приховувати, що материнство докорінно змінило її світ. Втім, як вірно підмітили шанувальники у коментарях, ці зміни виявились виключно позитивними. Знаменитість зазначила, що з появою сина вона стала сильною та сміливою, відважною та непідвладною.

Ти показав мені, що я можу все, і мене не зламати. Ти показав мені інший світ. Щаслива бути твоєю мамою

– зізналась Даша Квіткова.

Даша Квіткова звернулась до свого ще маленького чоловіка
Даша Квіткова звернулась до свого ще маленького чоловіка

Крім того, зазначила у новому дописі відома українська блогерка та бізнесвумен, з появою сина вона буквально втратила сенс слова страх, адже тепер вона мама і вона попри все захищатиме свою дитину. Даша Квіткова зізналась, що син показав їй: який страх би не стояв перед нею, вона здатна подолати все, подивитись в очі будь-яким викликам і впоратись з ними.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини