“Просив Поплавського запросити красиву співачку”: кума Полякової розповіла, як артистка зустріла своє кохання

Відома українська співачка Оля Полякова давно перебуває у щасливому шлюбі з Вадимом Буряковським. Як познайомилась зіркова пара та коли зародилось їхнє кохання?

Оля Полякова сьогодні є однією з найвідоміших українських співачок сучасності. Після початку повномасштабної війни у творчому житті знаменитості почалась нова сторінка, а багато шанувальників полюбили зірку ще більше, ніж це було раніше. Свою кар’єру артистка будувала давно та сумлінно, а поруч завжди був найголовніший чоловік у її житті.

Вадим Буряковський став опорою і підтримкою Олі Полякової. Всі життєві труднощі зіркова пара переживала разом – і фінансові кризи, і безробіття, і війну. Сьогодні вони вже майже 20 років разом, а починалось все у далеких 2000-х роках. У нещодавньому інтерв’ю кума та найкраща подруга Олі Полякової чесно розповіла, де та як зустрілись артистка та її чоловік.

Оля Полякова давно перебуває у щасливому шлюбі з коханим Буряковським
Оля Полякова давно перебуває у щасливому шлюбі з коханим Буряковським

На YouTube-каналі Раміни Есхакзай нещодавно з’явилось інтерв’ю з Олею Поляковою, втім, крім артистки, про її життя також розповідали й близькі люди, як от, наприклад, кума Світлана Легка. Найкраща подруга української Суперблондинки розповіла, як познайомились Буряковський і його нинішня кохана. Легка пригадала, що посприяв цьому Поплавський, втім вирішальна “стріла Амура” була випущена саме з її лука.

Знаменитість пригадала, що тоді Вадим Буряковський жив по сусідству з Михайлом Поплавським. На честь свого дня народження чоловік попросив у знаменитого товариша запросити на його вечірку “якусь красиву й талановиту співачку”. Світлана Легка тоді була проректором столичного університету культури, тому Поплавський доручив завдання знайти артистку на ювілей Буряковського саме їй.

Хоча вони з Олею Поляковою тоді не були подругами, Легка знала напевно, що Вадим Буряковський і його гості оцінять виступ співачки. Саме на вечірці познайомились майбутні чоловік і дружина, а потім, як пригадала Світлана Легка, все закрутилось і вони одружились.

Оля Полякова одружилась з Вадимом Буряковським 2004 року
Оля Полякова одружилась з Вадимом Буряковським 2004 року

Вечірка з нагоди дня народження Буряковського посприяла не лише їхньому з Поляковою зближенню. Саме після цієї події зірка почала ближче спілкуватись і з проректоркою Легкою. Сьогодні вони не просто товаришки чи знайомі – Світлана є однією з найближчих подруг артистки, а також є її кумою. Легка хрестила молодшу доньку Полякової та Буряковського Алісу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини