Вийшла заміж за артиста і “понесло”: 28-річна дружина Віктора Павліка зробила кардинальну пластику на обличчі

Катерина Репяхова приголомшила своїм виглядом у соціальній мережі. Молода дизайнерка вийшла в сторіз до прихильників з перемотаним обличчям.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова з початком стосунків з артистом почала змінюватися з ніг до голови. Спочатку, дівчина створила власний бренд одягу, потім вкокола собі губи, але на цьому дівчина не зупилилася. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Зіркова дружина неодноразово розвідала прихильникам в Мережі про свої плани стосовно змін в зовнішності, але крім цього, дівчина говорила, що б вона ніколи не змінила в собі. В Катерини невеличка горбинка в центрі носа, через яку вона не відчувала комплексів. Про це вона розповідала на офіційній сторінці в одній із соціальних мереж. Один з прихильників запитав, чи не хотіла б вона зробити собі ринопластику.

“Мені дуже подобається мій ніс, ніколи його не зміню”, – писала Катерина.

Катерина Репяхова наважилася на пластику
Катерина Репяхова наважилася на пластику

Однак, пізніше, Катерина публікувала список своїх планів на рік і прихильники побачили наявність двох цікавих пунктів: ринопластика і маммопластика, а вже сьогодні, 21 березня 2023 року Репяхова вийшла в сторіс з перемотаним бинтами обличчям. Можна помітити, що велика частина бинтів саме на носі. Схоже, вона наважилась зробити собі таку ризиковану трансформацію.

“Моя мрія здійснилась, плачу від щастя”, – написала Репяхова.

Катерина Репяхова наважилась на ринопластику
Катерина Репяхова наважилась на ринопластику

Дівчина раніше розповідала, що Віктор Павлік категорично проти будь-яких її перетворень. Тоді мова йшла про ін’єкцію краси в зону міжбрівки і чоловік навіть на таку легеньку процедуру відреагував негативно, але Катерина не стала його слухати і зробила пластику наперекір його заборонам. Стосовно операції вище пояса, дівчина хоче зробити груди одного розміру, бо вони трішки відрізняються. Про це Репяхова також зазначила у своєму нотатнику.

Катерина Репяхова пригомшила зовнішнім виглядом в лікарні
Катерина Репяхова пригомшила зовнішнім виглядом в лікарні

 

Крім кадрів після операції, Катерина не давала жодних коментарів. Сподіваємося, що операція пройшла без подальших ускладнень та всі подробиці зірка розповість трішки згодом коли буде краще себе почувати, а також обов’язково розповість, як проходитиме її реабілітація.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини