Ірина Білик возз’єдналася з одним зі своїх п’яти колишніх чоловіків: за кордоном більше не приховують почуттів

Відома українська співачка Ірина Білик зізналась, що зранку обіймає чоловіка, який колись для неї дуже багато означав. Шанувальники вже не вагаються: пара знову разом

Ірина Білик має дуже насичене минуле. Особисте життя знаменитості повсякчас викликало палкі обговорення та цікавість з боку шанувальників. Час минає, життя змінюється, а деякі речі залишаються незмінними. Мова йде, зокрема, про романтичний фронт відомої артистки Ірини Білик. Нещодавно зірка знову викликала хвилю обговорень стосовно свого ймовірного возз’єднання з колишнім бойфрендом і коханцем Дмитром Коляденком.

У грудні минулого року знаменитості разом вирушили за кордон на благодійний концерт, де Ірина Білик співала, а Коляденко був ведучим. Тоді на одному з відео з Праги українська співачка “засвітила” обручку на безіменному пальці правої руки. Шанувальники, звісно, почали вітати своїх кумирів з тим, що вони нарешті знову разом.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик викликають багато обговорень останнім часом
Дмитро Коляденко та Ірина Білик викликають багато обговорень останнім часом

Пізніше на особистій сторінці відомої української співачки знову з’явилась згадка колишнього чоловіка. Тоді Ірина Білик опублікувала відео, де вдавала, ніби вони з Дімою Коляденком поцілувались. Шоумен, своєю чергою, не відставав. Знаменитість напередодні Нового року поцікавився у шанувальників, чи встигли вони вже обрати подарунки своїм близьким. До питання зірка додав зображення весільних обручок.

Потім зіркова парочка на деякий час пропала з радарів, втім нещодавно зголосилась знову. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ірина Білик опублікувала фотографію зі своїм колегою та колишнім коханим. На новому зображенні знаменитості все ще перебувають у Празі та обіймаються з щирими усмішками на вустах.

Відома українська співачка Ірина Білик показала ніжні обійми з колишнім бойфрендом
Відома українська співачка Ірина Білик показала ніжні обійми з колишнім бойфрендом

В описі до нової публікації знаменитість запитала у шанувальників, кого ж вони кожного ранку обіймають або з ким дуже хотіли б започаткувати таку традицію. Таким чином можна припустити, що відома українська співачка натякає, що в її житті знову з’явилась така людина. Схоже, Ірина Білик кожен ранок обіймає Дмитра Коляденка. Принаймні так вирішили шанувальники, які у коментарях до нового допису почали вітати своїх кумирів з возз’єднанням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини