Старша донька Олі Полякової Маша потрапила у лікарню у Великобританії: “Сказали, що я народилася у сорочці”

Відома українська співачка Оля Полякова відправила свою доньку навчатись до Великобританії. За кордоном дівчина потрапила до лікарні, а лікарі заявили, що вона була народжена в сорочці

Українська Суперблондинка давно завоювала популярність серед авдиторії. Знаменитість підкорила серця сотень тисяч шанувальників своєю незрівнянною харизмою та артистичністю. Хоча Олю Полякову люблять критикувати недоброзичливці, заперечувати вміння зірки підійняти настрій неможливо. Крім успішної кар’єри, артистка зуміла побудувати щасливу родину.

Зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським знаменитість познайомилась у далеких 2000-х. До слова, нещодавно кума Олі Полякової розповіла, за яких саме умов зустрілось майбутнє подружжя. Виявляється, цьому посприяв Михайло Поплавський. Хай там як, після зустрічі між Буряковсьим і Поляковою швидко зародились почуття та врешті-решт вони зіграли весілля 2004 року. Сьогодні зіркова пара вже майже 20 років перебуває в офіційному шлюбі, а їхні почуття не зруйнували ні фінансова криза, ні пандемія, ні війна.

Оля Полякова перебуває у щасливому шлюбі з Вадимом Буряковським
Оля Полякова перебуває у щасливому шлюбі з Вадимом Буряковським

У шлюбі в зіркової пари з’явилось двоє спільних дітей. Старша Маша Полякова навчається на першому курсі музичної академії. Дівчина пішла маминими стопами та вже почала будувати карколомну кар’єру співачки. Молодша донька з професією остаточно поки ще не визначила, адже дівчинці нещодавно виповнилось 11 років. Вона навчається у приватній школі-інтернаті. Обидві доньки Суперблондинки живуть у Великобританії.

Старша Маша активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, звідки шанувальники зіркової родини дізнаються багато новин про життя Полякових. Так, нещодавно донька української співачки зізналась, що п’ять днів провела у лікарні. Дівчина додала, що лікарі назвали її справжньою щасливицею.

Донька Олі Полякової Маша розповіла про те, що потрапила до лікарні
Донька Олі Полякової Маша розповіла про те, що потрапила до лікарні

Дівчина вирішила не розкривати всі деталі свого фізичного стану, втім розповіла достатньо, щоб шанувальники змогли зрозуміти, що з нею сталось щось дуже серйозне. Разом з тим, завершила свою коротку розповідь дівчина, вона вже виписується з лікарні.

Мене протримали у лікарні п’ять днів, випустили і сказали, що я народилася у сорочці. Все, їду додому

– зазначила Маша Полякова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини