20-річний син Каті Осадчої і Олега Поліщука викликав фурор довгим волоссям: стрижка боб-каре як у Винника

Катерина Осадча рідко говорить про свою першу дитину від колишнього чоловіка, але приховувати красеня, яким став її син було просто не можливо.

Популярна зірка Катя Осадча у житті мала 2 шлюби. Перші серйозні стосунки зав’язалися у неї з депутатом Олегом Поліщуком. Після одруження у пари народився синок, якому дали красиве древнє ім’я — Ілля. Втім, мама з татом хлопчика довго не змогли жити разом і коли їх карапуз був зовсім крихітним, розлучилися.

Ведуча згодом буде згадувати, що їй виховувати дитину допомагали її батьки. Цікаво, що про свого колишнього знаменитість не згадує зараз, але у мережі є світлини, які підтверджують, що свого малюка зірка не обмежила від спілкування з екс-коханим.

Син Каті Осадчої і Олега Поліщука викликав фурор довгим волоссям

Роки йшли, у житті Іллі з’явився вітчим Юрій Горбунов, який дуже добре поставився до сина своєї обраниці. Осадча не приховувала, що все ж таки переживала, як зійдуться характерами її улюблені чоловіки, але все склалося напрочуд добре, а шоумен лишався часто глядіти пасинка, коли його популярна ненька їздила у відрядження.

Нині ж перший наступник головної зірки “Світського життя” — зовсім дорослий молодий чоловік. Його неможливо помітити у соціальних мережах, лише знаменита мама інколи ділиться його світлинами у себе в Інстаграмі. Прихильники ведучої оцінили стиль цього непублічного леґеня, порівнявши його зачіску зі стрижкою Головного вовка країни.

Син Каті Осадчої і Олега Поліщука викликав фурор довгим волоссям

Катя ж не звертає уваги на коментарі користувачів мережі і дуже пишається своєю найстаршою дитиною, адже його розум, старання та цілеспрямованість дозволили йому втупити до іноземного ВНЗ. Ще до війни хлопець поїхав з України і нині дружина Горбунова фактично нічого не розповідає про нього.

Нагадаємо, що у Катерини Осадчої є ще два малюки: середній синочок Іванко та молодший — Данило. Дітки народилися від Юрія Горбунова. Втім, знамените подружжя хоче, аби у родині було ще одне поповнення і на цей раз лелека приніс сімейству омріяну донечку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини