72-річний Євген Паперний переніс операцію: Ольга Сумська весь час була поруч з колишнім, а Кличко допомагав

Нещодавно колишній чоловік відомої української актриси переніс операцію. Його ексдружина та колега Ольга Сумська весь час була поруч, а допомагали акторові і Борисюк, і навіть київський мер

Відома українська актриса Ольга Сумська була заміжня двічі. Зі своїм першим чоловіком Євгеном Паперним знаменитість після розлучення підтримувала добрі взаємини не лише заради спільної доньки Тоні, а й з міркувань професійної етики. Знаменитості й до сьогодні продовжують працювати разом у театрі, роз’їжджати Україною з театральними виставами й працювати над спільними проєктами.

До слова, у хороших стосунках з Паперним перебуває і нинішній чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк. Театр єднає людей. Зіркові колеги підтримують одне одного, а нещодавно стало відомо, що українська актриса зі своїм другим чоловіком були поруч з Паперним, коли той переносив операцію. Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Ольга Сумська повідомила про те, що Євген Паперний переніс операцію
Ольга Сумська повідомила про те, що Євген Паперний переніс операцію

У своєму блозі знаменитість подякувала Київській міській раді та столичному меру за сприяння у питанні лікування народного артиста України. Ольга Сумська опублікувала допис, в якому детально пояснила, що відбулось з її колегою та колишнім чоловіком. Свою розповідь знаменитість почала з беззаперечного факту – життя актора залежить від того, наскільки професійно він є активним.

Життя актора залежить від його задіяності, професійного ритму, емоцій. Актор має бути на сцені! І, звісно, найголовніше – це здоров’я!

– зазначила Ольга Сумська.

Крім того, знаменитість подякувала Віталію Кличку та Київській міській раді “за сприяння і допомогу для народного артиста України Євгена Паперного за програмою “Здоров’я киян””. Виявилось, що нещодавно відомий український актор переніс операцію по заміні суглобів. Зірка побажала своєму колезі та ексчоловікові якнайшвидшого одужання та повернення на сцену.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли про операцію Євгена Паперного
Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли про операцію Євгена Паперного

У коментарях до нового допису відомої української актриси Ольги Сумської шанувальники також залишили чимало втішних коментарів, в яких побажали Євгенові Паперному швидше повернутись до улюбленої роботи та потішити всіх новими звершеннями та проєктами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини