“Якось не по-православному”. Лесю Нікітюк оштрафували прямо біля церкви: зірка знову втрапила у халепу

Відома українська телеведуча нещодавно заплатила штраф. Леся Нікітюк розповіла про те, що трапилось на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Леся Нікітюк давно здобула свою популярність на українському телебаченні. Буквально з першої секунди, коли глядачі познайомились з артистичністю та харизмою зірки, вже ніхто не зміг про неї забути. Сьогодні зірка не лише продовжує працювати телеведучою, а й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. За сторінкою зірки стежать понад чотири мільйони користувачів, що не дивно, адже контент заслуговує на підвищену увагу.

Знаменитість завжди вміла з гумором розповісти про, здавалося б, найгірші новини зі свого життя. Сторінка Лесі Нікітюк в Інстаграмі для багатьох є джерелом чудового настрою та причин для радості. Шанувальники цінують свого кумира за вміння будь-який день перетворити на веселий.

Леся Нікітюк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм
Леся Нікітюк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм

Так, наприклад, нещодавно відома українська телеведуча поділилась зі своїми шанувальниками не дуже приємною новиною, втім навіть її піднесла у позитивному ключі. Виявляється, Леся Нікітюк зібралась до рідного дому, у гості до батьків, але дорогою в батьківську хату знаменитість оштрафували на дорозі.

У своєму блозі Нікітюк розповіла, що сталось це прямо навпроти церкви, тому, вважає знаменитість, правоохоронці вчинили дуже не по-християнськи. Звісно, відома українська телеведуча лише пожартувала, адже, як свідома громадянка, завжди сплачує штрафи. До слова, робить вона це останнім часом доволі часто, про що вирішила нагадати в описі до опублікованих кадрів.

До слова, про причини, чому її оштрафували цього разу, знаменитість не розповіла. Втім, можна припустити, що Леся Нікітюк занадто часто відволікалась від кермування на телефон і прослуховування музики, адже в Історіях раніше зірка записувала на відео, які пісні слухає дорогою до своїх батьків. Яка причина насправді, невідомо, втім додому Леся Нікітюк дісталась спокійно.

Леся Нікітюк зізналась, що її оштрафувала патрульна поліція, втім причину не розкрила
Леся Нікітюк зізналась, що її оштрафувала патрульна поліція, втім причину не розкрила

Нагадаємо, що раніше знаменитість вже штрафували на дорозі. Тоді Леся Нікітюк перевищила дозволену швидкість і заплатила за помилку 340 гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини