“Стани слабкості та відчаю”: Ксенія Мішина з очима на мокрому місці показала зламані нігті

Відома українська актриса Ксенія Мішина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про свій моральний стан. Зірка не стала приховувати деталей

Ксенія Мішина, відома українська актриса, крім основної професії, вже давно освоїла соціальну мережу Інстаграм. Знаменитість активно веде свою сторінку, де, не приховуючи правди, розповідає шанувальникам власні життєві історії, ділиться своїми пригодами та думками. Нещодавно Ксенія Мішина повідомила, що кардинально схудла й привела своє тіло в ту форму, в якій хотіла його бачити.

Попри те, що на знаменитість посипалось чимало недоброзичливих коментарів, вона все ще тішиться своїй силі волі, витримці та результату, якого змогла досягти завдяки цим рисам характеру. Відома українська актриса ще раз показала, як схудла та вирішила розповісти, якою ціною це схуднення їй далось.

Ксенія Мішина в особистому блозі в Інстаграмі поділилась результатами схуднення
Ксенія Мішина в особистому блозі в Інстаграмі поділилась результатами схуднення

Зірка розповіла, що її шлях до ідеальної фігури розпочався чотири місяці тому. Ксенія Мішина пригадала, що не знала про тренажери взагалі нічого, коли вперше прийшла до спортивної зали. Втім, команда професійних тренерів, по допомогу до яких звернулась актриса, одразу наполегливо порадили знаменитості вивчити всі тренажери, аби мати змогу в будь-якій точці планети тренуватись і не залежати від когось.

Ксенія Мішина зізналась, що для неї це був абсолютно темний ліс, тому вона вирішила в одному зі столичних спортивних центрів придбати абонемент на декілька занять з тренером, аби він пояснив, як працюють ті чи інші тренажери. Тоді, розповіла актриса, вона почала діяти, втім нікуди не зникла найголовніша проблема – вона ненавиділа спортзали.

Саме у цей момент почалась внутрішня трансформація знаменитості. Ксенія Мішина пообіцяла собі зробити все можливе та перевірити саму себе. До слова, займалась зірка не лише у тренажерній залі, а й вдома. Відома українська актриса зізналась, що відчувала ейфорію, коли бачила результати занять спортом, втім деколи траплялись й інші стани.

Мішина чесно прокоментувала свій фізичний і моральний стан під час схуднення
Мішина чесно прокоментувала свій фізичний і моральний стан під час схуднення
Ксенія Мішина показала рідкісні кадри себе у поганому настрої та зі сльозами на очах
Ксенія Мішина показала рідкісні кадри себе у поганому настрої та зі сльозами на очах

Врешті-решт, минуло чотири місяці, й Ксенія Мішина отримала бажаний результат – фігуру мрії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини