Чоловік Камалії Мохаммад Захур заговорив про Україну та звернувся до колег-багатіїв: “Не час купувати яхти”

Родину Камалії часто наводять у приклад, як зразок багатої сім'ї, яка попри всі свої стати відзначається скромністю. Нещодавно чоловік артистки довів це ще раз.

Родина співачки Камалії пережила чимало потрясінь і своїм прикладом показала, що немає нічого важливішого за родину, ледь не втративши у Бучі все нажите. Артистка підтримує інформаційний опір, а ще переформатувала творчість.

При цьому зірка не стоїть осторонь проблем простих українців. Виконавиця передавала в Україну 22 тонни медикаментів, допомагала продуктами ресторанам, які годували людей та понад мільйон євро витратила разом з коханим на будівництво тимчасового житла для біженців. Її чоловік Захур також сприяє державі коштами.

Камалія розповіла, чому до неї телефонував російський президент
Чоловік Камалії Мохаммад Захур заговорив про Україну

Минулого року промайнув ще один цікавий момент: у мережу просочилася інформація про те, що начебто Мохаммад особисто забезпечив армію винищувачами, втім згодом його зіркова дружина розповіла, що техніка потрапила до захисників завдяки уряду Пакистану.

А нещодавно стало відомо, що бізнесмен взяв на себе витрати на мільйони одиниць бронежилетів, касок та окулярів нічного бачення для наших бійців, а також на позашляховики для солдатів. На думку популярного чоловіка зараз люди, які тримають чималі кошти мають зосередитися на підтримці України:

“Зараз не час купувати яхти”, — заявив пан Захур.

Уривками з його інтерв’ю Камалія поділилася у себе в Інстаграмі.

Не дивно такі слова почути від обранця співачки, адже і до війни її родина не приховувала своєї любові до України. Сім’я зірки часто з’являлася в нашому національному одягу на головні свята, а ще з повагою завжди ставилася до традицій. Навіть Мохаммада, який сповідує Іслам вдалося переконати скласти компанію дружині з дітьми у відзначанні Великодня та Різдва.

Нагадаємо, що на початку війни Камалія перебувала в Україні, з якої виїздила під обстрілами. Її обранець з дочками виїхав раніше за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини