Показали Ані Лорак, як бути патріотами: Віра Брежнєва і Світлана Лобода випускають українські пісні

Поки Ані Лорак відпочиває з новим коханим-іспанцем і продовжує мовчати про події в Україні, її колеги Віра Брежнєва та Світлана Лобода співають українською мовою.

Відома українська співачка Ані Лорак отримала велику славу в Україні та росії завдяки своїм чуттєвим пісням. Однак, її українські прихильники давно перестали стежити за співачкою через її мовчання стосовно російської агресії в бік України. Жінка продовжувала вести концерти, спілкуватися з російськими зірками шоу-бізнесу тв відвідувати світські заходи.

Поки Лорак займається грою в мовчанку, як ще декілька “наших” зірок, Світлана Лобода та Віра Брежнєва починають співати українською мовою. Співачки стали на правильний бік і починають просувати українське звучання не лише в самій Україні, але й в цілому світі.

Хоч Лобода не одразу наважилася сказати про війну, але співачка почала випускати пісні українською мовою. Перед випуском своєї пісні жінка публікувала в Мережі фото в українському вбранні та розповіла про сильний український дух і жагу до свободи. Коментатори з росії звинуватили її в тому, що вона не мала б підтримувати Україну, а українські прихильники почали писати, що співачка занадто пізно почала вливатися в український шоу-бізнес, який вже далеко не такий, як раніше.

Світлана Лобода заспівала українською мовою
Світлана Лобода заспівала українською мовою

В своїй новій пісні Лобода почала читати реп про незламність нашої країни, але прихильникам в коментарях це не дуже сподобалось.

  • “Перевзулася гарно. Співайте тим, кому ви раніше співали”,
  • “Розслабся, вумен, народ все пам’ятає”,
  • “Пісня по-українськи, але душа в артистки пахне тухлим”.

Що стосується Віри Брежнєвої, то вона не зіштовхнулася з таким хейтом. Нещодавно стало відомо, що вони з чоловіком продають свою нерухомість в росії і будуть точно жити в Україні. Нова пісні Віри називається “Таке життя”. Співачка написала, що вона глибоко зазирнула в себе і сьогодні відчуває себе зовсім по-іншому, саме тому нова пісня та кліп є цілковитим відзеркаленням цим змін.

Віра Брежнєва випустила пісню українською мовою
Віра Брежнєва випустила пісню українською мовою

Прихильники в коментарях підтримали українську зірку:

  • “Це хіт цієї весни! Прекрасна пісня, Віра шкарна і неперевершена, як завжди”,
  • “Ви молодець, що перейшли на українську, дуже крута пісня”,
  • “Віра завжди була моя улюблениця, завжди стильна. Будь-який образ їй до лиця, гарна людина і всередині і ззовні”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини