Син Добриніна та Квіткової пішов у садок: екс-дружина ведучого розповіла, який заклад вони обрали для Лева

Відома українська блогерка та переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова розповіла про дитячий садочок, в який вони з Нікітою Добриніним вирішили віддати свого сина Лева

Деякий час тому Даша Квіткова вирішила випробувати свою долю та відправилась на популярний український телепроєкт про кохання “Холостяк”. У дев’ятому сезоні знаменитості вдалось познайомитись зі своїм майбутнім колишнім Нікітою Добриніним. Хоча сьогодні пара живе окремо та збирається розлучитись, свого часу знаменитості довели всій країні – знайти свою половинку на реаліті-шоу можливо.

Після фіналу “Холостяка” Даша Квіткова та Нікіта Добринін почали жити разом і будувати щасливі стосунки. Невдовзі після цього пара офіційно стала подружжям і батьками сина Лева. Час пролетів стрімко і, здавалося б, щойно народжений первісток зіркової пари вже почав ходити до дитячого садочку. Квіткова сьогодні активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де й розповіла про заклад дошкільної освіти, який вони з Добриніним обрали для сина.

Даша Квіткова показала, як вони з сином Левом прокидаються до дитячого садочка
Даша Квіткова показала, як вони з сином Левом прокидаються до дитячого садочка

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм відома українська блогерка та бізнесвумен показала ранкові кадри зі своїм сином. Знаменитість показала, як вони з Левом прокидаються та назвала такі ранки найдорожчими у своєму житті. Даша Квіткова продемонструвала, що її син не капризує та спокійно прокидається до садочка.

Крім того, блогерка показала і те, як вони з сином дістаються до закладу дошкільної освіти. Даша Квіткова з Левом їдуть до садка на автомобілі, який обладнаний спеціальним дитячим кріслом для перевезення малюка. Розповідаючи про свою ранкову рутину, знаменитість зазначила, що не встигла й помітити, як її син виріс.

Даша Квіткова показала, як вони з Левом дістаються до садка
Даша Квіткова показала, як вони з Левом дістаються до садка

Відома українська блогерка опублікувала і кадр свого сина Лева, який перебував у садку. Схоже, що знаменитість привела малюка до закладу та не могла намилуватись тим, як він починає вливатись у соціум та буквально дорослішає у неї на очах. На кадрах дитина комунікувала з вихователькою у дитячому садку.

В якому садку навчається син Даші Квіткової та Нікіти Добриніна
В якому садку навчається син Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

До слова, дошкільний заклад для дітей обладнано надійним укриттям. Про це зіркова мама також розповіла шанувальникам на особистій сторінці. Даша Квіткова зазначила, що це було основним фактором, на який вона звертала увагу, шукаючи садочок для свого сина. Зірка закликала всіх берегти себе та не нехтувати власною безпекою і життям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини