Всі втручання в зовнішність дружини Віктора Павліка: зробила татуаж, уколола губи, зменшила ніс і не тільки

Катерина Репяхова дуже змінилася після одруження з Віктором Павліком. Дізнайтеся, на які перетворення пішла блогерка та що ще планує зробити зі своїм обличчям.

Популярна блогерка Катя Репяхова, яка стала дружиною Віктора Павліка, не приховує, що почала свою трансформацію зовнішності. Зірка Інстаграму ошелешила прихильників кадрами з ринопластики та повідала, що не хоче обмежуватися одним лише носом.

До своєї операції зірка мережі встигла збільшити собі губи. Ось так розповіла обраниця музиканта про похід до косметолога:

“Як відноситесь до збільшення губ?Я відчуваю себе зовсім іншою і чекаю остаточного результату”

Всі втручання в зовнішність дружини Віктора Павліка

Але і цим не обмежилася кохана співака. Раніше вона робила татуаж брів, задаючи їм омріяну форму, а ще профарбовувала місце між віями за допомогою майстра.

Втім, найекзотичніше перетворення сталося з її підборіддям. У сторіз знаменитість розповіла, що її бентежило, що в неї воно закоротке, тому часто при нахилі голови з’являлася складочка. Виправити це вдалося за допомогою ліполіфтингу. Проте, кінцевим результатом зірка досі не задоволена. Такий метод поліпшив, на її думку ситуацію, але кардинально не змінив обличчя, тому Репяхова гадає, що треба у майбутньому ставити імплант.

Всі втручання в зовнішність дружини Віктора Павліка

Цікаво, що раніше Катерина говорила і про пластику молочних залоз. Таку тему вона піднімала з прихильниками ще після народження свого синочка Михайла. Та поки блогерка не вертається до цієї історії, адже проходить непросту реабілітацію після зменшення форми носа. Процес дуже непростий, адже перший час було навіть складно дихати.

Нині дружина Павліка вже вдома, намагається пристосуватися до змін у тілі. Видно, що лікарські маніпуляції дуже виснажили популярну білявку, але вона тримається.

Нагадаємо, що з Катериною Репяховою Віктор Павлік одружився у 2020-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини