“Хочеться повернутися”: українська зрадниця Тетяна Денисова раптово згадала про повернення в Україну

Колишня дружина Олександра Кривошапко та зірка танців Тетяна Денисова покинула Україну і мовчить про повномасштабне вторгення, аж раптом згадала про Україну.

Відома україська хореографиня та колишня дружина Олександра Кривошапко Тетяна Денисова з початком повномасштабного вторгення виїхала до росії і мовчить про аргесію в бік України. Крім цього, жінка працювала водночас в росії та Україні, але намагася цього не афішувати. Днями зрадниця згадала свою роботу в Україні за заявила, що хоче повернутися. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною такого бажання.

Тетяна Денисова цілих сім років була суддею проєкту “Танцюють всі” на телеканалі СТБ. Зірка з 2017 року почала тісну співпрацю з росією. Її запросили на зйомки в такому ж проєкті, але російського виробництва і жінка погодилась на таке запрошення. Потім, в 2021 році вона отримала російське громадянство, а після повномасштабного вторгення покинула територію України.

Тетяна Денисова раптово згадала про Україну
Тетяна Денисова раптово згадала про Україну

Нещодавно на сторінці в соціальних мережах Тетяни Денисової з’явився фрагмент одного з випусків українського шоу “Танці з зірками” з номером, який вона ставила сама. Денисова написала наступне:

“Моя давня творчість… Що робилося в тій душі ще зовсім молодої дівчини? Хочеться повернутися, обійняти її та врятувати”

Здається, таким чином зрадниця натякає на те, що в Україні їй дуже складно жилося, тому вона хотіла б повернутися в минуле і врятувати себе якомога швидше. Що ж, тепер жінка “врятована” і їй немає сенсу повертатися туди, де її ніхто не чекає.

Максим Чмерковиський розповів, що він не здивований такою поведінкою Денисової, бо при спілкуванні з нею від неї не віяло нічим українським, але його здивувало саме те, що це трапилося так швидко і вона працює там повною мірою.

Тетяна Денисова заговорила про повернення в Україну
Тетяна Денисова заговорила про повернення в Україну

Не залишився стояти в стороні її колега Євген Кот, який не один рік знімався з Денисовою в українському танцювальному проєкті. Зараз чоловік не спілкується з нею і не хоче мати щось спільне. Такої ж думки дотримується колишній чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко. Не дивлячись на те, що в них були один до одного сильні почуття, він засуджує дії екс-коханої і не розуміє, чому вона вчинила саме так.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини