Максим Галкін висміяв російських зірок: Кіркорова нарядили в колготи, а Охлобистін замість батюшки

Максим Галкін з початком повномасштабного вторгення підтримав Україну, покинув росію та продав все своє майно. Зараз чоловік дає концерти, під час яких висміює російських зірок.

Російський комік та гуморист Максим Галкін з початком повномасштабного вторгнення підтримав Україну і засудив дії росії проти нашої держави. У відповідь на такі заявки російська сторона визнала чоловіка “іноагентом”. Зараз Максим Галкін подорожує Сполученими Штатати Америки і дає свої концерти для людей, які підтримують його позицію в несправедливій війни проти України.

Цього разу Максим Галкін вирішив пожартувати над продажними артистами росії, які продовжують підтримувати агресію і мовчати про правду, ними стали Сергій Лазарєв, Лариса Доліна, співак Шаман та Поліна Гагаріна. Не забув Галкін про свого колишнього найкращого друга Філіпа Кіркорова.

Максим Галкін висміяв російський шоу-бізнес
Максим Галкін висміяв російський шоу-бізнес

Максим Галкін пожартував про те, що нове покоління продажників активно наступає на п’яти старшим. Гуморист пригадав пісню співака Шамана “Встанем”, яку він виконує на пропагандистських підкуплених заходах.

“Він зараз ходить і кричить всюди “Встанем!”, а Гаазький суд прийде і він буде співати “Сядем!”. До нього ззаду приєднаються представники спільноти нетрадиційної орієнтації, а потім приєднаються Лазарєв з Гагаріною і всі будуть стояти з перекошеними обличчями. Оце такий мені наснився страшний сон”, – жартує Максим Галкін.

На цьому його розповідь про страшний сон не закінчилася. Галкін розповів, що далі йому снилося, що Доліна пливе між надгробками, а чоловік починає від неї втікати в бік церкви. Аж раптом, бачить батюшку, який повернувся до нього спиною. Чоловік впав на коліна і просить пробачення за всі знущання над російськими зірками та політиками і до нього повертається батюшка, а там Іван Охлобистін.

“І він кричить своє “Гойда!”, – додає гуморист.

Максим Галкін пожартував про російських зірок
Максим Галкін пожартував про російських зірок

Перед цим Максим Галкін пригадав свого чи не найкращого друга Філіпа Кіркорова. Він запропонував план тимчасового примирення. Він каже, що якщо одягнути на Філіпа колготки та відправити його в гарячі точки, то від сміху можна буде розраховувати на тимчасове примирення, а якщо приєднати решту зірок, то примирення продовжиться надовго.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини