Павло Зібров пояснив, чому ніяк не стане тестем: дочка Діана не хоче виходити заміж, бо мріє про пишне весілля

Відомий український музикант розповів, чому досі не став тестем. За словами Павла Зіброва, його донька нині не особливо хоче влаштовувати весілля

Павло Зібров здобув свою популярність на українській сцені багато років тому. З успішною кар’єрою артистові вдавалось поєднувати й щасливу родину. Павло Зібров був одружений двічі, а від двох жінок у нього є двоє дітей. Старший син артиста Олександр народився 1982 року та вже давно живе окремо.

Молодша донька знаменитості Діана цьогоріч відсвяткувала своє 26-річчя, втім заміж не спішить. У новому інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей” зірковий батько пояснив, що його донька вже давно заручена з коханим, бізнесменом Андрієм Іщенком, втім до весілля справа так і не доходить. Річ у тім, що пара хотіла б влаштувати красиву та помпезну церемонію, втім кожного разу щось стає на заваді.

Донька Павла Зіброва заручена зі своїм бойфрендом-бізнесменом, але весілля буде не скоро
Донька Павла Зіброва заручена зі своїм бойфрендом-бізнесменом, але весілля буде не скоро

Спершу влаштувати гучну вечірку з нагоди весілля завадив карантин через коронавірус, а потім скасувати святкування довелось через початок повномасштабної війни. Павло Зібров зізнався, що вже пропонував своїй доньці та її нареченому провести скромну церемонію, без великої кількості гостей та без урочистостей, втім Діана Зіброва хоче влаштувати свято.

Так, можна піти розписатися, зібрати 5-10 чоловік, але, мені здається, кожна дівчинка мріє про те, щоб одягнути білу сукню, білий вельон… У тебе весілля – значить, все довкола має радіти

– прокоментував Павло Зібров.

Разом з тим, відомий український артист наголосив, що свято безперечно буде. Знаменитість зазначив, що попри те, що весілля доводиться відкладати, не означає його скасування. До слова, організовує святкування безпосередньо Діана, самостійно контролюючи всі деталі. Основною суттєвою зміною, яку родина внесла у церемонію, виявилась кількість запрошених гостей.

Павло Зібров пояснив, чому не скоро стане тестем
Павло Зібров пояснив, чому не скоро стане тестем

Павло Зібров зазначив, що раніше вони планували запрошувати набагато більше людей, втім тепер коло звузилось. Річ у тім, що повномасштабна війна продемонструвала, хто є справжнім другом – саме такі люди розділять з Діаною Зібровою та Андрієм Іщенком радість найголовнішого дня в їхньому житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини