34-річний колишній Огнєвіч почав зустрічатись зі студенткою: дівчина Задворного назвала місто, де навчається

Колишній бойфренд відомої української співачки Злати Огнєвіч зустрічається з 19-річною дівчиною. В якому місті навчається зіркова обраниця Андрія Задворного?

Український бізнесмен Андрій Задворний здобув особливу популярність після участі та перемоги у другому сезоні реаліті-шоу “Холостячка”. Чоловік прийшов на проєкт, аби підкорити серце Злати Огнєвіч, втім після фіналу стосунки зіркової пари тривали недовго. Через півтора місяця Задворний покинув артистку, а згодом почав нові стосунки.

У мережі довго обговорювали та припускали, хто б міг стати новою обраницею Андрія Задворного, втім все стало зрозуміло остаточно, коли і чоловік, і його нова пасія розкрили карти. Виявляється, знаменитість закохався у 19-річну модель Юлію Поляк. У мережі не так багато інформації про дівчину, втім дещо таки відомо.

Як виглядає нова дівчина Андрія Задворного Юлія Поляк
Як виглядає нова дівчина Андрія Задворного Юлія Поляк

Так, наприклад, раніше шанувальники дізнались, що зіркова кохана будує кар’єру у сфері моделінгу. Народилась та виросла Юлія Поляк у Чернівецькій області, а пізніше переїхала до Львова. Саме такий висновок можна зробити з особистої сторінки дівчини, яку вона веде в соціальній мережі Інстаграм. Нова кохана Задворного не претендує на звання надпопулярної блогерки, втім деколи ділиться з підписниками естетичними кадрами та цікавими зізнаннями.

Нещодавно у своєму блозі дівчина показала кадри вечірнього Львова. Юлія Поляк зазначила, що крокувала з навчання додому, коли побачила красиве небо улюбленого міста. Останнім часом на сторінці дівчини часто з’являються кадри зі Львова, тому можна з упевненістю сказати, що саме в цьому українському місті дівчина навчається та будує кар’єру.

Нова дівчина Задворного Юлія Поляк зізналась, в якому місті навчається
Нова дівчина Задворного Юлія Поляк зізналась, в якому місті навчається

Нагадаємо, що Андрій Задворний став переможцем другого сезону популярного в Україні реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Знаменитість підкорив серце Злати Огнєвіч, а на проєкті між майбутніми колишніми швидко виник зв’язок. Втім, казка закінчилась після того, як знаменитості залишились наодинці – без камер і постійної уваги.

Через півтора місяця стосунків Андрій Задворний ініціював розставання, оскільки більше не кохав артистку. Злата Огнєвіч важко переживала розрив з чоловіком і навіть відвідувала психолога, аби побороти наслідки. Сьогодні знаменитість нарешті щаслива після тривалої апатії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини