Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова раптово заговорила про поповнення в родині: “Хочу ще дітей”

Відомий український артист Віктор Павлік перебуває у четвертому шлюбі з молодшою на 29 років Катериною Репяховою. Зіркова дружина несподівано заговорила про народження другої дитини

Катерина Репяхова здобула популярність в Україні після початку стосунків з відомим артистом Віктором Павліком. Роман, який майбутнє подружжя почало таємно, швидко переросло в родину. Невдовзі після весілля молода дружина відомого українського співака подарувала йому сина. 2021 року на світ з’явився наймолодший син Павліка Михайло. Цьогоріч дитина святкуватиме свій другий день народження, а ось його батьки серйозно задумались про те, аби народити Михасику, як Павлік і Репяхова ніжно називають сина, брата чи сестру.

Про це українська блогерка та кохана Віктора Павліка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Катерина Репяхова, відповідаючи на запитання шанувальників, зачепила тему вагітності та народження. Зірка зізналась, що вона точно б хотіла стати мамою вдруге.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова заговорила про народження другої дитини
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова заговорила про народження другої дитини

Так, нещодавно у своєму блозі знаменитість вирішила поспілкуватись з шанувальниками. Катерина Репяхова запропонувала своїм підписникам запитати у неї все, що їх цікавить, адже підозрювала, що питань накопичилось багато. Зірка, своєю чергою, чесно відповідала на кожне. Оскільки днями Катерина Репяхова зробила пластичну операцію, ринопластику, про яку мріяла дуже давно, в шанувальників з’явились запитання, пов’язані з цією темою.

Один з підписників дружини Віктора Павліка поцікавився, чому зірка таки не зробила мамопластику, хоча раніше багато говорила про бажання виправити форму свого бюста. Знаменитість зазначила, що не відкинула цю ідею взагалі, просто її відтермінувала. Річ у тім, що Катерина Репяхова дуже хоче народжувати ще раз, втім, якщо вона таки зробила б мамопластику, то після годування малюка потрібно було б знову лягати на стіл хірурга.

Хочу ще дітей. А в мене така асиметрія, що після грудного вигодовування потрібна буде корекція. Тому зроблю мамопластику, коли закрию гештальт з дітьми

– відповіла Катерина Репяхова.

Дружина Павліка Катя Репяхова зізналась, що хоче народити ще одну дитину
Дружина Павліка Катя Репяхова зізналась, що хоче народити ще одну дитину

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини