35-річна Санта Дімопулос пояснила, чому не збирається переходити на українську мову: “Мені так комфортно”

Відома українська співачка, яка нині разом з дітьми живе за кордоном, розповіла про своє ставлення до мовного питання. Знаменитість зізналась, чому насправді досі повністю не перейшла на українську

Після початку повномасштабної війни в Україні особливо гострим стало мовне питання. Багато українців, які раніше розмовляли російською, вирішили, як у побуті, так і на роботі почати використовувати рідну мову. Представники шоубізнесу, маючи величезні армії прихильників, ставали для них прикладом у цьому питанні.

Разом з тим, не всі знаменитості перейшли повністю на українську мову, втім, варто відзначити, що російської в інфопросторі стало куди менше. До категорії зірок, які сьогодні використовують у своїх блогах і в побуті російську мову, належить і відома співачка Санта Дімопулос. Знаменитість нещодавно пояснила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, чому не хоче повністю переходити на українську.

Санта Дімопулос пояснила, чому веде свій блог в Інстаграмі російською мовою
Санта Дімопулос пояснила, чому веде свій блог в Інстаграмі російською мовою

Колишня солістка гурту “ВІА Гра” на своїй сторінці має близько 700 тисяч підписників та називає себе інфлюенсером, людиною, думка якої має значення для певної аудиторії. Санта Дімопулос полюбляє комунікувати зі своїми підписниками, тому іноді відповідає на запитання, що їх цікавлять. Нещодавно у такій рубриці пролунало прохання розповісти, чи має артистка бажання повністю перейти на українську мову.

Санта Дімопулос пояснила, що до своїх шанувальників вона завжди звертається тією мовою, якою звернулись до неї. Ба більш, додала артистка, блог вона веде одночасно двома мовами, інтуїтивно обираючи ту чи іншу. Втім, зізналась співачка, наразі вона не має ніякого бажання щось собі забороняти та створювати рамки.

Дімопулос зазначила, що наразі їй комфортно продовжувати спілкуватись так, як вона робила до цього. Знаменитість впевнена, що за останній рік всі українці пережили багато стресових ситуацій, від яких і досі не можуть оговтатись, тому насилу робити щось у Санти Дімопулос не з’являється бажання.

Відома українська співачка Дімопулос пояснила, чому розмовляє російською
Відома українська співачка Дімопулос пояснила, чому розмовляє російською

Нагадаємо, що знаменитість покинула територію України на самому початку повномасштабної війни. У лютому 2022 року відома українська співачка разом з дітьми виїхала до Європи, а сьогодні перебуває в Монако. Санта Дімопулос раніше зізналась, що планує залишатись там принаймні до кінця літа, а потім вирішить, де жити далі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини