Володимир Остапчук показав, як треба балувати жінок: відвів молоду дружину на базар і купив їй шкарпетки

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук нещодавно одружився втретє. Молода дружина знаменитості отримала кумедний подарунок від свого коханого

Володимир Остапчук побудував успішну кар’єру та сьогодні вважається одним з найвідоміших телеведучих України. Крім діяльності на телебаченні, зірка також активно веде особистий блог, роз’їжджає Україною з волонтерськими та благодійними цілями. Разом з тим, Остапчук встигає й дивувати шанувальників подробицями зі свого особистого життя. Так, наприклад, у лютому, незадовго після розлучення з другою дружиною, ведучий одружився втретє.

Обраницею знаменитості стала 22-річна журналістка та блогерка з Києва, Катерина Полтавська. Сьогодні зіркова пара вже навіть разом живе, а, судячи з Історій на їхніх сторінках у соціальній мережі Інстаграм, між закоханими панує справжня ідилія. До слова, нова дружина Володимира Остапчука, часто ділиться у своєму блозі подробицями стосунків з шоуменом.

Оскільки сам шоумен вперто замовчує все, що відбувається у нього на романтичному фронті, єдине джерело, звідки фанати можуть хоча б щось дізнатись – сторінка його дружини. Катерина Полтавська, своєю чергою, хоч і не називає ім’я коханого в блозі, радо ділиться кумедними історіями та цікавими новинами про їхні стосунки.

Молода дружина Володимира Остапчука Полтавська розповідає про стосунки з шоуменом
Молода дружина Володимира Остапчука Полтавська розповідає про стосунки з шоуменом

Наприклад, нещодавно Катерина Полтавська опублікувала на сторінці в Інстаграмі фотографію подарунка, який їй придбав Володимир Остапчук. З Історій шоумена стало зрозуміло, що вони з коханою відправились на один із ринків у Львові. Саме там відомий український ведучий подарував своїй обраниці пару білосніжних шкарпеток.

Катерина Полтавська показала їх своїм шанувальникам, пожартувавши, що її “балує мася”.

Катерина Полтавська показала подарунок від Володимира Остапчука
Катерина Полтавська показала подарунок від Володимира Остапчука

Слід нагадати, що насправді Володимир Остапчук раніше дарував своїй новій дружині більш вишукані подарунки. Наприклад, у Міжнародний жіночий день Катерина Полтавська отримала від коханого чоловіка величезний букет квітів і каблучку від французького ювелірного дому Cartier. Крім того, раніше дівчина також отримувала від шоумена комплект вишуканої білизни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини