“Мама присилає гроші”: донька Ольги Полякової розповіла, скільки вона витрачає на місяць в Лондоні

Донька Ольги Полякової Маша Полякова живе та навчається в Лондоні та активно розповідає про себе. Цього разу Маша розповіла, скільки витрачає на життя за кордоном.

Ні для кого не секрет, що донька Ольги Полякової Маша Полякова вчиться в Лондоні. Дівчинка активно веде соціальні мережі та розповідає подробиці свого особистого життя. Цього разу Маша зізналася, скільки вона витрачає на життя за кордоном.

Дівчинка стала точною копією свої мами не лише ззовні, але й характером. Багато прихильників помічають, що Маша створює хороші інфоприводи для того, щоб про неї почали говорити і вже “світилася” в конфліктних ситуаціях. Однак, фанів Полякової-молодшої цікавить, скільки Маша витрачає на своє самостійне життя в Лондоні та чи допомагає їй грошима зіркова мама.

Маша Полякова розповіла, скільки витрачає в Лондоні
Маша Полякова розповіла, скільки витрачає в Лондоні

Життя в Англії кардинально відрізняється від життя в Україні, в першу чергу, своїми цінами. Маша зізнається, що забезпечувати себе там – це дуже великі витрати, але вона не витрачає гроші на дурню, а лише на щось корисне та необхідне для себе. На розваги та інші речі дівчинці банально не вистачає грошей, щоб жити таким життям, яке в неї було в Україні.

“На життя тут я витрачаю тисячу фунтів і це не рахуючи розваг. На менші гроші тут прожити неможливо”, – зізнається Маша.

Зіркова донька перестала відвідувати дорогі заклади та ресторани, щоб економити кошти. Вона може собі дозволити вийти кудись, але це стається не так часто, як хотілося б. Маша не їздить на таксі через великі ціни на такі послуги і користується громадським транспортом.

Маша Полякова зізналася, на чиї кошти живе за кордоном
Маша Полякова зізналася, на чиї кошти живе за кордоном

Що стосується заробітку – гроші на основні витрати їй надсилає мама, а на свої розваги вона може заробити через соціальні мережі. Маші дуже хотілося б жити в Україні тому, що там вона могла не перейматися за те, чи вистачить їй грошей на якусь покупку.

“Раніше я часто купувала речі в Україні, могла без проблем зайти та купити собі щось. Зараз я все витрачаю на їжу і транспорт. Таксі я не користуюсь, бо тут це занадто дорого”, – додає Маша Полякова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини