Донька Полякової познайомила батьків з бойфрендом і заговорила про переїзд до нього: весілля не за горами?

Обидві доньки відомої української співачки наразі живуть за кордоном. Старша Маша Полякова почала серйозні стосунки з коханим бойфрендом і навіть задумалась про те, щоб жити разом з ним

Після випуску зі школи донька відомої української артистки Олі Полякової вирушила здобувати вищу освіту за кордон. У Великобританії знаменитість вступила до музичної академії та оселилась у гуртожитку. Виявилось, що у Маші Полякової все добре складається не лише у навчанні, а й на романтичному фронті. Дівчина зустрічається з хлопцем, на ім’я Артур.

Ба більш, дівчина вже встигла познайомитись з батьками свого коханого, а також – познайомити Артура зі своїми мамою і татом. У новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна дівчина розповіла раніше невідомі подробиці особистого життя.

Донька Олі Полякової Маша зі своїм бойфрендом Артуром
Донька Олі Полякової Маша зі своїм бойфрендом Артуром

Схоже, що донька артистки почала доволі серйозні стосунки, адже вже знайома з батьками свого бойфренда. Разом з тим, чесно зізналась дівчина, їй здалось, що тато її хлопця не вподобав її. Річ у тім, що він холодно спілкується з дівчиною свого сина та загалом не здається, ніби він тепло ставиться до Маші. Втім, з мамою свого хлопця дівчина одразу знайшла мову – її вона назвала “прикольною”.

Батьки дівчини, своєю чергою, відреагували позитивно на вибір дівчини. Хлопець їхньої доньки Артур сподобався й Олі Поляковій, і Вадиму Буряковському.

Вона (Оля Полякова – прим. ред.) сказала: “Симпатичний, мені здається, дуже милий хлопчик”. І тату подобається. Йому не треба мені так багато грошей скидати на продукти, – жартома прокоментувала Маша Полякова й додала, що тепер їй поїсти часто купляє бойфренд.

Маша Полякова відсвяткувала 18-річчя з бойфрендом у Парижі
Маша Полякова відсвяткувала 18-річчя з бойфрендом у Парижі

Слід зазначити, що про життя разом юні закохані вже також задумувались. Втім, втілити мрії в реальність поки що не виходить з декількох причин. Так, наприклад, одним з факторів, чому Маша й Артур живуть окремо, є те, що їхні університети знаходяться дуже далеко одне від одного, тому й комусь з них переїхати жити в гуртожиток, де живе інший – незручно.

Ба більш, Маша Полякова зазначила, що наразі вона й зовсім не може з’їхати зі свого гуртожитку. За словами дівчини, на початку навчального року вона уклала угоду, згідно з якою до кінця навчального року мусить платити за свою кімнату.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини