Дружина Григорія Решетніка розповіла про плани на четверту дитину: “Хочеться розбавити чоловіче царство”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина Решетнік зізналася, чи планує народжувати ще одну дитину після третіх пологів.

Христина та Григорій Решетніки – щасливі батьки вже багато років. Дружина відомого українського телеведучого любить спілкуватися зі своїми прихильниками про особисте життя та події з минулого. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала дещо цікаве. Як виявилося, Христина не проти ще однієї дитини.

Христина Решетнік народила вже аж трьох дітей і всі вони – хлопці. Григорій надзвичайно пишається, що в нього ростуть такі мужні та мудрі спадкоємці. Жінка пригадала, яким був період її вагітності і як вона себе почувала в ті часи. Один з прихильників попросив зіркову маму розповісти, яким був її найскладніший період у житті.

Христина Решетнік розповіла про поповнення
Христина Решетнік розповіла про поповнення

Дівчина зізнається, що кожного разу останній місяць вагітності був найскладнішим. Хоч Решетнік виносила всіх трьох дітей легко і без ускладнень, але кожного разу останні декілька тижнів їй було справді не по собі.

“Все тягне, складно пересуватися і дихати, бо хтось постійно б’є ніжкою в ребро. Ось це фото останньої вагітності, за тиждень до пологів була на вечірці. На мене всі так дивились і боялись водночас”, – пригадує дружина Решетніка.

Після цього в неї запитали, чи планує вона ще одну дитину, а саме: чи хотіла б Христина, щоб в неї народилася дівчинка. Молода мама, звісно, хоче мати дівчинку. Вона дуже любить своїх синів та чоловіка, але живе в повному чоловічому царстві, а їй хотілося б мати якусь подружку, щоб розбавити такий чоловічий колектив ще однією красунею.

“Звісно, хочеться розбавити моє чоловіче царство принцесою. Сукні, косички, уявляю, як це класно – народити собі маленьку подружку, але як Бог дасть”, – додає жінка.

Дружина Решетніка зізналася, що хоче четверту дитину
Дружина Решетніка зізналася, що хоче четверту дитину

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини